EXCLUSIV «Toţi au râs când am urcat pe scenă cu un bigudiu uitat în păr»

carmen-1-9856221212.jpg

Carmen Rădulescu, amintiri, cantareata, fiu, spectacole
2017: Carmen Rădulescu are 53 de ani, dar nu-şi arată vârsta. Şi-a păstrat talia, dar şi eleganţa

Pentru celebra interpretă din perioada comunismului, luna ianuarie este plină de petreceri deoarece Carmen Rădulescu şi fiul ei îşi serbează zilele de naştere. La ceas aniversar, solista ne-a oferit un spumos interviu despre muzică, familie şi prieteni.

Carmen Rădulescu împlineşte duminică 53 de ani, dar pare mult mai tânără, timpul fiind îngăduitor cu ea. S-a născut la Oneşti, judeţul Bacău, şi încă de mică şi-a descoperit pasiunea pentru muzică. Solista îşi va petrece ziua alături de prieteni: “Nu ştiu sigur, dar s-ar putea să nu fiu în Bucureşti. Am o vagă bănuială că prietenii mei mi-au aranjat o surpriză şi mă voi lăsa pe mâna lor”, ne-a povestit sărbătorita. 

carmen-2-895616115.jpg

Carmen Rădulescu, amintiri, cantareata, fiu, spectacole
1986: Carmen a fost una dintre cele mai frumoase soliste din anii comunismului

Însă aceasta nu este singura aniversare din lună, în familia interpretei, căci pe 22 ianuarie l-a sărbătorit pe Sorin, fiul ei şi al lui Sorin Oprea. De-a lungul anilor, interpreta şlagărelor “Fericirea are ochii tăi” şi “Inima e-un telefon” a trecut pe scenă prin multe situaţii hazlii: “Eram angajată la «Doina Armatei» şi eram colegă de scenă cu Natalia Guberna, dar şi cu mulţi alţii. Aveam multe spectacole, deplasări şi la un astfel de spectacol ea intra în scenă, mai cânta un coleg şi apoi intram eu. Am rămas în cabină ca să mă pregătesc, nu m-am grăbit şi la un moment dat am înţeles că acel coleg nu era de găsit şi m-au strigat să intru. M-am grăbit şi am uitat că aveam un mic bigudiu în păr. Cântam melodia «Vise uitate», a lui Şerban Georgescu, şi era o melodie de dor, tristă, iar spectatorii râdeau în timp ce eu mă concentram să redau emoţia piesei”.

Din culise, i se făceau semne, iar la un moment dat, spre sfârşitul melodiei, solista şi-a dat seama că a uitat un bigudiu în păr: “Le-am spus celor din public că am vrut să fiu foarte frumoasă pentru ei”, îşi mai aminteşte ea, cu umor. Carmen Rădulescu e prezentă şi acum în spectacole şi pregăteşte noi surprize muzicale.

De curând, a înregistrat o nouă piesă la Comarnic, prilej cu care i-a făcut o vizită şi prietenei sale, Marina Voica: “A fost o întâmplare fericită şi am zis că, dacă tot sunt acolo, să trec şi pe la ea. Ne-a primit cu bucurie şi cu emoţie, pe mine şi pe Elena, managera mea. Nu am mai fost până atunci acasă la dânsa”, ne-a mai dezvăluit Carmen Rădulescu.

«Fiul meu Sorin e copilot, dar vrea să ajungă aviator!»

carmen-3-8956015615.jpg

Carmen Rădulescu, amintiri, cantareata, fiu, spectacole
Carmen e topită după Sorin, unicul ei fiu

Solista e tare mândră de fiul ei: ”Sorin nu mi-a călcat pe urme, nu cântă, însă îl moşteneşte pe tatăl său, ca aviator. I-a plăcut întotdeauna muzica, are talent, însă a văzut că e mai priceput în partea cealaltă, adică în ce face acum. Au fost presiuni asupra lui ca să facă muzică, are ritmul în sânge, dar cu vocea nu stă bine. Îi doresc să ajungă căpitan, momentan e aviator, copilot, şi are destui paşi pe care să-i urmeze în cariera aleasă”.  

Loading...