EXCLUSIV «Sunt celebru, scoate-mă de aici!»: Claudia Iosif moare de grija iubitului. «Sunt disperată că nu pot vorbi la telefon cu Dorian»

12-13-vedete-4-claudia-iosif-si-dorian-popa.jpg

claudia-iosif-si-dorian-popa
Claudia Iosif moare de grija iubitului ei, care face foamea, în junglă, la emisiunea «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» (PRO TV)

Actorul Dorian Popa, devenit popular după prestaţia din serialul „Pariu cu viaţa”, a acceptat să se numere printre concurenţii show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de la PRO TV. Însă, după numai o săptămână şi jumătate, timp în care Dorian a ajuns numai piele şi os, iubita lui, Claudia Iosef, oftează de dorul şi de grija lui, căci probele îi întorc maţele pe dos.

De când a ajuns în jungla din Africa de Sud, mai exact în Parcul Naţional Kruger, unde se filmează emisiunea de la Pro TV, Dorian Popa (26 de ani)  a fost cel mai activ membru al grupului de vedete. A participat la toate probele, fără să strâmbe din nas, indiferent că s-a scufundat într-un butoi cu lături, că au mişunat gândaci pe faţa lui sau că şi-a băgat capul într-un castron cu vomă, pentru a câştiga cât mai multe porţii de mâncare. Numai că, din cauza alimentaţiei precare, a umidităţii excesive şi a epuizării, Dorian a slăbit vizibil.

Iubita artistului, Claudia Iosif, care în fiecare seară, de la ora 20.30, trăieşte mari emoţii în faţa televizorului, ne-a povestit, în exclusivitate: “Sunt disperată că nu pot vorbi cu el, că nu-l pot anunţa ce se întâmplă în ţară. Nici numărul de telefon pe care ni l-au dat, în caz de urgenţă, nu este apelabil. Zilele trecute, cei din staff-ul producţiei mi-au cerut o scrisoare, pe care i-o vor da în direct. Dorian este un om care se implică, munceşte mult pentru colegii lui, însă se vede că a cam slăbit, că a pierdut masă musculară. I-a plăcut ideea de a merge acolo, de a face toate probele acelea. S-ar fi dus şi fără bani. Însă e foarte greu pentru el. Refuz să cred că producătorii i-ar putea lăsa să se îmbolnăvească. Îmi doresc ca el să câştige, însă să vină sănătos acasă. M-a emoţionat foarte tare momentul în care mi-a spus, în direct, că mă iubeşte”, ne-a povestit Claudia, care, în lipsa lui Dorian, se ocupă de saloanele de coafură, dar şi de magazinul de haine pe care îl au împreună. Ea s-a îngrijorat după ce, zilele trecute, Dorian părea lihnit de foame: ”N-am mai mâncat de câteva zile, au ajuns că curgă pieile pe mine”, s-a plâns el, în condiţiile în care, înainte să plece din ţară, abdomentul lui, lucrat din greu la sala de forţă, era plin de muşchi. 

Click! spune

Cine e Dorian Popa?
S-a născut pe 7 august 1988, în Constanţa. Mai are un frate, Ciprian Popa, tenor. A fost primul iubit al solistei  Alexandra Stan, în Colegiul Naţional Mihai Viteazu. În 2011 s-a lansat în trupa LaLa Band, iar în toamna aceluiaşi an a debutat în serialul “Pariu cu viaţă” (Acasă TV). În 2013 a primit rolul din “O nouă viaţă” ( Pro TV). Anul trecut a fost cooptat în proiectul “O iubire de-o vară” ( Kanal D), în care era DJ. Recent, a îmbrăţişat o carieră muzicală solo.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1