EXCLUSIV Stilistul vedetelor, şapte ore pe masa de operaţie! Profesorul Antohi i-a reconstruit nasul

pescariu.jpg

adrian pescariu, rinoplastie, a treia operatie la nas, silicoane piept, antohi
Adrian Pescariu este stilistul vedetelor
Foto: arhiva personală

Campion la capitolul intervenţii estetice în rândul bărbaţilor din showbiz, Adrian Pescariu a ajuns din nou pe masa de operaţie. Tânărul, în vârstă de 24 de ani, a intrat pe mâna profesorului Nicolae Antohi care i-a reconstruit nasul şi i-a rezolvat totodată şi o problemă estetică.

Adrian Pescariu nu este la prima rinoplastie. În urmă cu cinci ani s-a operat prima dată, însă la scurt timp, nemulţumit de rezultat, a repetat intervenţia. De data aceasta nu a mai fost vorba doar de partea estetică. Stilistul vedetelor se plângea de mult apropiaţilor că nu poate să respire prea bine. A ajuns la medicul Nicolae Antohi care l-a operat în urmă cu trei zile.

antohi.jpg

adrian pescariu, rinoplastie, a treia operatie la nas, silicoane piept, antohi
Adrian pescariu s-a operat la prof. Nicolae Antohi
Foto: arhiva personală

"A fost o operaţie complexă. A durat în jur de şapte ore. Pacientul când s-a prezentat la mine  efectuase anterior două operaţii la nas, una în urmă cu cinci ani, celaltă acum trei ani. Iniţial am crezut că va fi vorba doar să rezolvăm problemele de respiraţie şi să îngustăm puţin nasul, însă în urma unor analize amănunţite am constatat că problema este mai complicată. Am hotărât să umblu la coastă pentru a extrage un fragment de catilaj cu ajutorul căruia am reconstruit piramida nazală, am pus şi nişte grefe care să ajute la respiraţie. Am rezolvat două probleme, cea funcţională, pentru că Adrian avea o deviaţie severă de sept, şi estetică. Acum are un nas stabil. Urmează să-i scot bandajele şi se va putea privi în oglindă", ne-a declarat prof. Nicolae Antohi, medic chirurg chirurgie plastică şi reparatorie.

pescariu_la_masa.jpg

adrian pescariu, rinoplastie, a treia operatie la nas, silicoane piept, antohi
La doar câteva zile de la operaţie, stilistul a ieşit la masă cu o prietenă
Foto: arhiva personală

Deşi au trecut doar trei zile de la operaţie, stilistul nu acuză niciun disconfort. Adrian Pescariu a revenit în cercurile mondene, cu tot cu bandaje.

"Mă simt excelent, pot să respir ,să mănânc şi să beau absolut tot ce îmi pofteşte inima pentru că am gust. Am început deja să ies din casă pentru că nu am vânătăi sub ochi aşa cum s-a întâmplat la intervenţiile precedente", ne-a spus Adrian Pescariu.

Stilistul este un obişnuit al cabinetelor de estetică, unde a trecut de mai multe ori pentru a avea un fizic de invidiat. Anul trecut, în primăvară, Adrian Pescariu şi-a făcut liposucţie la şolduri, la burtă, la bărbie şi la faţă, iar câteva luni mai târziu a şocat pe toată lumea după ce şi-a pus silicoane în piept pentru a avea pectoralii mult visaţi. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1