EXCLUSIV Ștefan Bănică, la muncă, Lavinia, la salon. Solistul a împlinit 52 de ani și arată incredibil de bine

b119-01-banica.jpg

Îmbrăcat lejer, Ştefan Bănică a sosit la Sala Palatului pentru repetiţiile de Crăciun
Foto: Mihai Ionescu

În familia Bănică, lucrurile funcţionează ceas. Ştefan aduce banii în casă, iar Lavinia are grijă de fiul lor, Alexandru, ajutată de mama ei. Fotoreporterii Click! au surprins o zi din viaţa artiştilor. Ştefan repetă pentru Concertele de Crăciun de la Sala Palatului, însă vineri, 18 octombrie, când a sărbătorit 52 de ani, a luat o pauză. „De ziua mea sunt liber, muncesc înainte cu o zi”, a spus el la interviurile „OK! Magazine”.

Tânăr şi neliniştit, Ştefan Bănică trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii. Este tată pentru a treia oară, are o soţie superbă şi talentată, biletele la concertele şi la piesele lui de teatru se vând ca pâinea caldă, iar emisiunile tv la care participă se bucură de audienţe record.

Şi asta pentru că este un artist complet: compune, interpretează magistral, dansează ca nimeni altul şi are o carieră solidă în televiziune.

Ştefan Bănică este fericitul tată a trei copii cu totul speciali: Radu Ştefan (17 ani), a cărui mamă e fosta iubită Camelia Constantinescu, Ana Violeta (11 ani), a cărei mamă este fosta soţie Andreea Marin (44 de ani) şi cel din urmă moştenitor, Alexandru (5 luni), al Laviniei Pârva (34 de ani).

b219-02-banica-lavinia.jpg

Lavinia s-a întors acasă fericită după o sesiune de relaxare la salon
Foto: Mihai Ionescu

 

Actorul a povestit că Alexandru e liniştit şi că nu face mare gălăgie acasă: „Alexandru este un copil supernormal. Evident că mai plânge din când în când. Este o «baterie» perfectă, doar când îl văd dimineaţa şi îmi zâmbeşte mă încarcă pentru toată ziua. Pentru mine, la 52 de ani, este o binecuvântare, nu mă mai aşteptam la asta”. Iar Radu Ştefan i-a moştenit talentul actoricesc şi deja a jucat în piese de teatru şi în videoclipuri. 

În plus, pictează superb. „Radu are o sensibilitate şi un bun-simţ… Pictează frumos. I-am dat sfatul ca dacă vrea să facă meseria aceasta, să o facă pentru profesie, să fie actor, nu vedetă. Trebuie să ai pasiune şi dăruire. Am învăţat de la tata să îmi respect publicul”, a spus Ştefan Bănică. Despre Ana Violeta, solistul a spus că este talentată pentru că scrie scenarii în română şi în engleză. „Nu-mi doresc neapărat de la copiii mei să urmeze acelaşi drum şi nu îi constrâng în nici un fel”, a mai spus artistul la interviurile „OK! Magazine”. 

b319-04-lavinia-la-salon.jpg

Îmbrăcată sumar, bruneta a pozat sexy la Spa pentru conturile sociale
Foto: Mihai Ionescu

 

În timp ce Ştefan Bănică e ocupat cu repetiţiile de la Sala Palatului pentru concertele de Crăciun, soţia lui, Lavinia, se răsfaţă la salon. Acasă, cu prinţişorul lor, a rămas mama ei, ajutorul de bază al familiei. Cum Alexandru e pe mâini bune, Lavinia reuşeşte să se relaxeze la Spa, unde urmează diverse tratamente de remodelare corporală. Bruneta a luat 30 de kilograme în timpul sarcinii, iar după naştere a reuşit să scape rapid de surplusul de greutate şi arată impecabil. Lavinia îmbină perfect rolul de mamă cu muzica şi în august a lansat piesa „Mamajuana” (feat Santha).

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică s-au căsătorit în septembrie 2017, în cadrul unei ceremonii secrete la care au luat parte doar membri ai familiei şi prieteni foarte apropiaţi. Relaţia lor a fost mereu una discretă şi nu au în plan să colaboreze profesional, chiar dacă amândoi au cariere muzicale de succes.

Fiul celebrului actor Ştefan Bănică senior, Ştefan Bănică a visat din adolescenţă să devină comentator sportiv, precum regretatul Cristian Ţopescu, pentru că îşi dorea să plece din ţară la evenimentele sportive.

Juniorul a cântat în public prima dată la doar trei ani, în tramvai. Ştefan a absolvit în 1985 Liceul teoretic „I. L. Caragiale” din Bucureşti, apoi a urmat IATC – Secţia Actorie, la clasa profesorului Ion Cojar, promoţia 1990. A făcut armata la Craiova.

Însă puţini ştiu că primul rol interpretat a fost cel al lui Guriţă din filmul serial „Eroii nu au vârstă”. Avea 17 ani şi a avut ocazia să filmeze alături de actori mari ca Emil Hossu, Costel Constantin şi Gheorghe Dinică, ceea ce i-a plăcut foarte mult. 

Trei ani mai târziu, la 20 de ani, a primit rolul lui Mihai din „Liceenii”, unde a jucat alături de Tamara Buciuceanu, Oana Sârbu, Mihai Constantin, Cesonia Postelnicu şi Tudor Petruţ. Au urmat „Extemporal la dirigenţie” (1987), „Liceenii rock`n`roll” şi „Liceenii în alertă”. Ani de zile, a făcut cuplu pe scenă cu Emilia Popescu (53 de ani). „Nu-mi place să trăiesc din amintiri. Îmi place să trăiesc în prezent”, a mai spus actorul care se află în turneu naţional până luna viitoare.

 

Citește și:

Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pârva şi-au botezat fiul în mare secret

Lavinia Pârva, viață nouă de când e mamă: «Am o dorință imensă de a-i oferi puiului meu ce e mai bun pe pământ»

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1