EXCLUSIV Soţul a făcut-o să plângă pe Alina Sorescu

alina-sorescu-si-alexandru-ciucu1.jpg

alina-sorescu-si-alexandru-ciucu
Designerul a tras mașina pe dreapta, până când solista și-a revenit
FOTO: ALEX MUSCALIU

De când au devenit părinţi, sunt şi mai fericiţi, dar şi mai stresaţi. Alina Sorescu pare să fi ajuns la capătul puterilor. Fotoreporterii Click! au surprins-o când avea ceea ce pare a fi o cădere nervoasă. Alexandru Ciucu a găsit soluţia ca soţia lui să-şi revină rapid: îi pregăteşte o vacanţă romantică.

alina-sorescu-si-alexandru-ciucu.jpg

alina-sorescu-si-alexandru-ciucu
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt căsătoriţi din septembrie 2010

La prima vedere pare să fi fost o ceartă în paradis. Cu maşina trasă pe dreapta în Pipera, Alina Sorescu (27 de ani) şi Alexandru Ciucu (38 de ani) au discutat aprins, cei doi soţi nefiind deloc în apele lor. Îngândurată, solista şi-a şters lacrimile, şi-a suflat nasul, iar în cele din urmă, designerul, aflat la volan, a pornit maşina şi şi-au continuat drumul.

alina_sorescu1.jpg

Alina ;i-a sters lacrimile în timp ce soţul ei a tras pe dreapta
Foto: Alex Muscaliu

Contactat telefonic, Ciucu ne-a asigurat că totul este bine între el şi Alina, însă ne-a lăsat de înţeles că sunt copleşiţi de rolul de părinţi şi vor amândoi un respiro. „Nu ne-am mai certat de nici nu mai ştiu când. Acum abia aşteptăm să plecăm singuri în vacanţă dar, înainte, trebuie să o înţărcăm pe cea mică (Elena Carolina – 6 luni, n.r.). Nu mai e mult, dar aşteptăm acordul medicului. O să plecăm într-o ţară cu plajă, ăsta va fi un concediu în doi, doar de odihnă, de relaxare totală. Sper să stăm măcar o săptămână”, a declarat Ciucu, pentru Click!

alina_sorescu_2.jpg

Alex a încercat să o liniştească pe solistă
Foto: Alex Muscaliu

alina_sorescu3.jpg

După ce a reuşit să o calmeze, Alex a pornit maşina şi au plecat spre destinaţie
Foto: Alex Muscaliu
Loading...
 
 

Citește și

  • Un adevărat înger păzitor, tatăl Alinei a ieşit în apărarea fiicei sale, exact în urma ştirii care ţinea de sexualitatea ei.

  • O săptămână. Atât a mai rămas până la unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului, căsătoria Alinei Sorescu cu Alexandru Ciucu, designerul Casei Regale. Cei doi au dorit să aibă parte de o nuntă ca-n poveşti, motiv pentru care nu s-au uitat la bani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1