Exclusiv! Soția lui Moga s-a întors la serviciu. Află unde lucrează acum

moga_bianca.jpg

Marius Moga, sotie, Bianca Lapuste, fiica Moga, lansare, Robert Toma, Vorbeste lumea
Bianca Lăpuşte şi Marius Moga, împreună în Centrul Vechi
foto: Gheorghe Chelu

În urmă cu doi ani, pe 7 octombrie, Marius Moga şi Bianca Lăpuşte deveneau părinţi. Cei doi sunt la fel de fericiţi ca în primele zile de relaţie, iar soţia compozitorului arată mai bine ca oricând. Motivul? S-a întors la muncă, la PRO TV, însă nu la ştiri, ci la divertisment.

Am putea spune că Marius Moga (35 de ani) şi soţia sa strălucesc împreună şi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. I-am întâlnit miercuri seara (8 noiembrie), în Vintage Pub, la concertul lui Robert Toma, unde a cântat şi Marius Moga. Alături i-a fost soţia Bianca Lăpuşte, care ne-a povestit câte ceva despre viaţa lor de familie, dar şi despre planurile pe care le are pentru 11 noiembrie, când va împlini 24 de ani. “Marius şi Maria sunt lângă mine, mă fac fericită, am tot ce trebuie, nu mi trebuie alte cadouri. De câteva zile am început serviciul (n.r. a stat doi ani în concediu de maternitate), iar acum sunt reporter la “Vorbeşte lumea” (n.r. emisiunea prezentată de Adela Popescu şi Cove la PRO TV). Mă simt foarte bine, chiar am mai slăbit câteva kilograme şi mă simt perfect”, ne-a spus Bianca.

biancaiasi1324.jpg

Bianca a fost corespondent Pro Tv la Iași

Marius a fost foarte tandru toată seara cu soţia lui şi le stătea atât de bine împreună, încât toţi invitaţii de la eveniment îi priveau admirativ. “Maria merge acum la creşă, iar Marius mă ajută foarte mult atunci când nu este la studioul de înregistrări sau la concerte o duce. O duce, o ia atunci când eu am filmări pentru emisiune. Maria deja a învăţat poezii, cântecele, îi place foarte mult acolo. Am făcut antrenamente cu ea câteva zile, am mers la creşă cu ea, ca să se acomodeze. Acum merge bucuroasă, stă singură, nu plânge, este un copil cuminte”, ne-a povestit Bianca înainte ca soţul ei să urce pe scenă şi să cânte cu Robert Toma în noul format de show pe care l-au prezentat fanilor, alături de magicianul Verdini. Până să intre în concediu prenatal, Bianca Lăpuşte a fost reporter la ştirile PRO TV.

b218-vedete-fiica-moga.jpg

Micuța Maria e atrasă de pianul tatălui

screenshot_2017-11-09-12-29-45-1.png

Marius Moga, sotie, Bianca Lapuste, fiica Moga, lansare, Robert Toma, Vorbeste lumea
Bianca Lăpuşte (a doua din stânga), alături de colegii de la "Vorbeşte lumea"
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1