EXCLUSIV Soţia lui Leo Iorga, disperată: ''Nu ascultă nici de doctori!''

leo-iorga.jpg

leo-iorga
Lui Leo i s-a făcut rău săptămâna trecută, pe scena Festivalului Callatis

Nevasta lui Leo Iorga (49 de ani) este în culmea disperării! Paula se teme ca solistul să nu ajungă din nou pe patul de spital, din cauza concertelor. Însă, amanta crede că doar scena îl mai ţine în formă pe artist.

Au trecut aproape patru luni de când Leo Iorga s-a operat de tumoră pe creier. Înainte de externare, medicii i-au pus în vedere artistului să facă o pauză lungă în activitatea profesională, tocmai pentru ca rezultatele postoperatorii să fie unele pozitive. Cu toate acestea, rockerul s-a încăpăţânat să ia în calcul sfaturile avizate, aşa că a revenit pe scenă la doar două săptămâni de la intervenţia complicată.

Deşi impresara Florenţa Marin, care îi este şi iubită, îl susţine în acest demers şi spune că-i schimbă starea de spirit, soţia e total împotrivă.

Eu sunt cadru medical la bază, am spus de-atâtea ori că nu-i face bine stresul. Eu nu pot să-i interzic lui Leo să meargă la concerte. Nu fac decât să-i aduc la cunoştinţă, ca şi medicii, riscurile. E mult spus că e un om încăpăţânat, dar până nu dă cu capul de pragul de sus, nu-l vede pe cel de jos. Doctorul i-a recomandat să cânte, însă nu în turnee pe distanţe lungi, prin ţară, pentru că acolo e stresul cel mai mare. Drumurile lungi îl termină”, a declarat pentru Click!, Paula Iorga. La capătul opus, impresara şi amanta cântăreţului susţine că scena îi face bine acestuia. „Leo se simte bine doar pe scenă. Dacă e să se întâmple ceva rău, se poate întâmpla şi acasă”.

«Tumorile maligne recidivează întotdeauna»

„Este greu de spus în ce măsură sănătatea lui Leo Iorga este afectată de activitatea sa artistică, întrucât nu cunosc dosarul lui medical. Există foarte multe tipuri de tumori maligne și fiecare are o tipologie aparte. De asemenea, evoluția fiecăreia este diferită. Unele merg prost, unele pot staționa, altele se pot stinge. Din păcate, însă, tumorile maligne nu se vindecă niciodată. Întotdeauna rămâne o celulă care oricând se poate reactiva. Pot fi bine tratate, în sensul că tratamentul poate salva viața pacientului. Însă, toate tumorile maligne recidivează, la un moment dat, ceea ce înseamnă că un astfel de pacient trebuie să fie precaut, să fie monitorizat de medici și să aibă un stil de viață cât mai sănătos”.

amanta.jpg

amanta
Florenţa Marin

sotia-iorga.jpg

sotia-iorga
Paula Iorga

prof.-dr.-constantin-popa.jpg

prof.-dr.-constantin-popa
Prof. dr. Constantin Popa - Institutul de Boli Cerebrovasculare „Prof. dr. Vlad Voiculescu”

 

Loading...

Citește și

  • Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, în prezent vocalist al trupei Pacifica, poate răsufla uşurat, căci operaţia pe care a suferit-o ieri, la plămâni, a decurs ca la carte.