EXCLUSIV Solistul Radhu, disperat că nu dă de prietenii din Mexic, loviți de cutremurul de 7.5 grade

radhu_si_laura_zapata.jpg

Radhu și Laura Zapata
foto: arhivă personală

Ghinion după ghinion pentru solistul Radhu: a fost blocat două luni în Londra, din cauza pandemiei, i s-au anulat două zboruri, a ajuns în țară cu autocarul, iar acum este izolat la domiciliu. Mai mult, marți seară, după ce a auzit de cutremurul din Mexic, unde îi locuiesc prietenii, a intrat în panică pentru că nu a putut lua legătura cu nici unul dintre aceștia.

Solistul român de cumbia are în continuare parte de probleme, însă gândul lui este la prietenii din Mexic, după cutremurul devastator de 7.5 grade pe scara Richter, care a a vut loc marți, 23 iunie, la ora locală 10:29, la 12 kilometri de Crucecita (Oaxaca).

actrita_aeroport.jpg

laura zapata aeroport radhu
Laura Zapata a fost aşteptată la aeroport de Radhu, artistul român care cântă cumbia
foto: arhiva personală

"Nu reușesc să dau de Laura Zapata, tot sper ca Thalia să publice ceva pe rețelele de socializare! Patricia Reyes Spindola, actrița de la care am învățat actorie în Mexic, nu  primește mesajele mele, iar telefonul nu îi sună! Oamenii din presă îmi spun că sunt multe clădiri vechi care s-au dărâmat! Când am auzit asta, m-am panicat! Acești oameni dragi sufletului meu mi-au dat ce e mai bun din ei și m-au susținut să îmi clădesc o carieră minunată! Fără ei, cu siguranță nu eram ce sunt astăzi, nu cunoșteam Televisa și nici nu aveam succesul acesta în muzică! Acum, în izolare la domiciliu, singur, am intrat în panică! Mulți prieteni mexicani și colaboratori nu răspund, nu primesc mesajele, iar situația este dramatcă, pentru că majoritatea stau în case, în izolare!", ne-a povestit, în exclusivitate, solistul, care a fost susținut în carieră de sora Thaliei, Laura Zapata.

laura_zapata_si_thalia.jpg

thalia sora laura zapata romania
Durerea produsă de pierderea mamei lor le-a apropiat pe Thalia şi Laura Zapata, eternele rivale
foto: arhiva personală

În cele din urmă, Radhu a reușit să ia legătură cu Laura Zapata, care i-a spus că unii dintre prieteni sunt bine, dar că nu știe nimic despre colaboratorii muzicali.

Şase oameni au murit în urma cutremurului din Mexic

Şase oameni au murit în urma cutremurului de 7,5 pe scara Richter care a avut loc marţi în sudul Mexicului şi a fost activată alerta de tsunami, aşteptându-se „variaţii anormale ale nivelului mării de până la 113 centimetri”, potrivit TVE, citat de News.ro. Decesele au fost înregistrate în statul Oaxaca, epicentrul seismului. Potrivit autorităţilor, patru persoane au fost rănite aici şi alte două, în Ciudad de México.

Un spital din regiune, unde sunt trataţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 a suferit pagube „structurale” şi a fost nevoie să fie evacuat. Până în prezent, în Mexic au fost înregistrate 185.000 de cazuri şi 22.500 de decese provocate de noul coronavirus. Seismul de marţi a avut loc la ora locală 10:29, la 12 kilometri de Crucecita (Oaxaca) şi s-a simţit în mai multe state mexicane. Alerta de cutremur, activată cu aproximativ 1 minut înainte de şoc a dat timp oamenilor să evacueze mare parte din clădiri. Potrivit Serviciului Naţional de Seismologie, până la ora 14:30 au fost înregistrate 447 de replici, cea mai mare fiind de 4,6. Autorităţile maritime au emis trei buletine de alertă de tsunami şi aşteaptă „variaţii anormale ale nivelului mării de până la 113 centimetri peste nivelul mareei în regiunea de producere a seismului”. Şefa Guvernului din Ciudad de México, Claudia Sheinbaum, a spus că nu au fost înregistrate decese şi pagube materiale importante în oraş. Mexic se situează pe cinci plăci tectonice, cu mare parte din ţară, pe placa Nordamericană.

Călătorie cu peripeții din Londra în România

Acum 2 zile, artistul român celebru în America Latină a ajuns în București cu autocarul. "Este inadmisibil! Singura posibilitate a fost să iau un autocar, în care am mers amestecați cu oameni din Italia! Pe ei i-a scos din izolare, deși au luat contact cu noi, cei veniți din America de Sud și Marea Britanie! România a închis zborurile, care sunt de 1000 de ori mai sigure și se merge mult mai precaut, decât cu autocarul, dar au lăsat oamenii să se chinuie cu transportul rutier, să te oprești din țară în țară, să intri în contact cu toți oamenii din aproape toate țarile din Europa! În avion stai 3 ore, iar în autocar 3 zile! Sigur că șansele de a te contamina sunt mult mai mari în autocar!", ne-a mai povestit Radhu. "Acum trebuie să stau 14 zile în izolare în Ploiești", a mai spus Radhu.

Citește și:

Radhu, românul care a cucerit-o pe sora Thaliei, a lansat album și videoclip filmat în Buenos Aires

Radhu a lansat o piesă care face ravagii în America Latină. Melodia va apărea într-o telenovelă

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1