Exclusiv! Solista bătută de sunetistul lui Smiley s-a apucat de karate

21686908_1715318261813087_5625830706232257260_o.jpg

Smiley, Iulia Mihut, Vocea Romaniei, Alex Mihut, bataie, scandal conjugal, femeie abuzata, violenta, agresiune familie, autoaparare
Iulia Mihuţ trage tare la sala de sport
foto: arhivă personală

Iulia Mihuț, una dintre fostele concurente de la “Vocea României”, în 2016, a trecut prin clipe de groază în urmă cu două luni, când bărbatul cu care era măritată de nici o lună de zile a snopit-o în bătaie. Artista este încă în stare de șoc și nu reușește să își revină, în ciuda faptului că a apelat și la un psiholog. A făcut totuşi un pas important: ia lecţii de autoapărare.

A crezut că este alesul inimii, însă s-a înșelat! După doar două săptămâni de mariaj cu Alex Mihuț, inginer de sunet la “Vocea României” şi HaHaHa Production, Iulia a trăit clipe de groază! Ea spune că bărbatul a bătut-o cu sălbăticie și a amenințat-o cu moartea. Reporterul Click! a vorbit cu ea, iar dezvăluirile fetei îţi dau fiori pe şira spinării. “Nu mă întreba cum sunt, am fost la psiholog după tot ce s-a întâmplat. Încă sunt în depresie, dar mediciul mi-a zis să fac kickboxing și bodybuilding ca să îmi revin, să am un tonus bun. Aparent, efortul fizic mai eliberează din frustrări. Sincer, încă sunt cumva speriată, dar în același timp dezorientată. Am cam pierdut noțiunea de casă, familie și multe alte lucruri. Adică e ca și cum ieri ai avut ceva și azi nu mai e”, a declarat pentru Click!, Iulia Mihuț, fostă Stoica.

foto_kanald.jpg

Smiley, Iulia Mihut, Vocea Romaniei, Alex Mihut, bataie, scandal conjugal, femeie abuzata, violenta, agresiune familie, autoaparare
Iulia ne-a spus ca Alex Mihuţ este inginer de sunet la "Vocea Romaniei"
foto: captura Kanal D

Solista ne-a mai povestit că își dorește să divorțeze cât mai repede și să dea uitării tot ce s-a întâmplat: “Ne-am despărțit de când a dat în mine, de atunci am mai vorbit de câteva ori cu el, atât, dar nu cu pretextul să îmi dea explicații cu privire la ce a făcut. Vorbește în dodii și metaforic, cu iz artistic, iar mie îmi este lehamite de <artiștii> care transmit emoții și fac totul din prea multă iubire. Urmează să divorțăm. Din lipsa lui de timp, nu am reușit până acum. Nu cred că încearcă să amâne divorțul. Sincer, nu îl mai cunosc pe omul ăsta, nu știu ce este în căpșorul lui. Spune că este ocupat! Să fie sănătos, ce să zic!”. Tânăra este decisă să rupă acest mariaj toxic pentru ea. “Eu vreau doar o sentință de divorț, prin care să îmi recapăt numele sau să scap de al lui. Acum încerc să depășesc etapa asta, ca să pot reveni la Treaba mea, să compun piese și să termin albumul”, a conchis, pentru Click!, Iulia Mihuț.

iulia_rani.jpg

iulia mihut vocea romaniei batuta agresata sot
Iulia Mihuţ a avut răni pe gât şi zgârieturi pe tot corpul
foto: arhiva personală

Loading...

Citește și

  • iulia mihut vocea romaniei batuta agresata sot

    O altă artistă a căzut pradă violenţei domestice! Este vorba despre Iulia Mihuţ, fosta concurentă de la "Vocea României", care zilele trecute a fost bătută crunt de soţul ei. Căsătorită de doar o lună cu bărbatul pe care îl vedea tatăl viitorilor ei copii, tânăra este încă în stare de şoc după ce a trăit o experiență traumatizantă. Cel care a agresat-o fizic şi a ameninţat-o cu moartea nu este nici el străin de lumea artistică. Bărbatul, pe nume Alex Mihuț, este sunetistul lui Smiley și lucrează cu interpreţi celebri din industria muzicală autohtonă. Povestea Iuliei a fost făcută cunoscută de scriitoarea Lorena Lupu, care a povestit întregul episod prin intermediul blogului său personal.