Exclusiv! Simona Gherghe va deveni mămică în iunie!

simona_razvan-ok.jpg

Simona Gherghe iubit, Simona Gherghe sarcina
Simona Gherghe şi Răzvan Săndulescu se iubesc din 2013
foto: arhivă personală

Zvonul pe care toată lumea îl comentează de un an încoace a devenit o certitudine. Click! a aflat că Simona Gherghe (39 de ani) şi iubitul ei, Răzvan Săndulescu (41 de ani), vor deveni părinţi anul acesta, în vară.

Anul începe cu veşti bune dinspre tabăra vedetelor TV. Simona Gherghe, una dintre cele mai longevive prezenţe pe micul ecran, se pregăteşte de concediu de maternitate. "Simona se află deja în trimestrul al doilea de sarcină şi va naşte la începutul lunii iunie. Se simte bine şi e foarte fericită. Nu face tam-tam cu această veste, pentru că îi place discreţia şi, oricum, nu este ceva ce va putea ascunde. Burtica începe deja să se contureze", ne-au confirmat surse din anturajul Simonei. Vedeta show-ului "Acces direct", pe care îl prezintă din 2010 la Antena 1, nu a scuns niciodată faptul că vrea să fie mamă. "Îmi doresc foarte mult o familie şi un copil, însă toate la timpul lor", ne declara ea, într-un interviu. Iată că după trei ani de relaţie cu Răzvan Săndulescu, de profesie consultant politic, Simona şi-a inversat priorităţile şi a decis să se ocupe şi de familie, nu doar de carieră.

paula-minginer-noua-asistenta-de-la-acces-direct.jpg

Paula Minginer, noua asistenta Acces Direct, Antena 1, Andra Gogan, Iuliana Luciu, Simona Gherghe
Paula Minginer l-a vrajit pe Bogdan Vladau la “Burlacul” (2013)

Va reveni pe micul ecran pe 9 ianuarie, cu o nouă asistentă

După vacanţa de Sărbători, pe care a petrecut-o liniştită, acasă, Simona Gherghe va reveni pe micul ecran luni, 9 ianuarie, când probabil le va spune şi telespectatorilor vestea cea mare. Vedeta va avea şi o altă surpriză pentru că, alături de ea în platou, se va afla o noă asistentă. Paula Minginer (26 de ani), fostă concurentă în show-ul "Burlacul", o va înlocui astfel pe Andra Gogan, care la rândul ei a înlocuit-o în emisiune pe Iuliana Luciu.

Loading...

Citește și

  • simona gherghe

    Impresionată de cazul unui copil, Simona Gherghe, prezentatoarea "Acces Direct" a scăpat, vineri (9 septembrie) porumbelul pe gură! Vedeta tv a mărturisit în contextul unei discuţii despre insensibilitatea unei mame că îşi doreşte să experimenteze cât mai curând acest rol. Blonda se iubeşte de câţiva ani cu Răzvan Săndulescu, dar până acum nu a făcut mărturisiri despre viaţa ei intimă.

  • Prezentatoarea emisiunii "Acces Direct" de la Antena 1 este bolnavă. Simona Gherghe suferă de câteva zile de guturai