EXCLUSIV Silviu Prigoană, armistiţiu cu Adriana Bahmuţeanu: "Mai dormim şi în acelaşi pat"

prigoana-bahmu.jpg

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au aflat în pragul celui de-al patrulea divorţ, dar se pare că şi-au salvat căsnicia în dormitor

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană par să fi îngropat securea războiului cel puţin noaptea, în dormitor. În timp ce ziua îşi transmit replici acide la tv, acasă lucrurile stau cu totul altfel.

O vorbă din popor spune că cine se ceartă se iubeşte. Adriana Bahmuţeanu (40 de ani) şi Silviu Prigoană (50 de ani) sunt campioni la acest capitol şi, deşi ziua îşi aruncă vorbe grele pe la posturile de televiziune, noaptea se împacă în dormitor.

”Mai dormim şi în acelaşi pat. Se mai întâmplă şi asemenea minuni!”, a declarat, pentru Click!, Silviu Prigoană. Cei doi soţi par să fi făcut pace şi în ceea ce priveşte şcoala la care urmau să înveţe cei doi băieţi ai lor, Maximus (7 ani) şi Eduard (4 ani).

Adriana i-a făcut pe plac miliardarului şi a acceptat să-şi mute copiii de la Şcoala Evreiască privată Lauder Reut, la o altă instituţie, unde nu se face religie. Acum, băieţii celor doi învăţă carte la Liceul Teoretic Naţional. Maximus este înscris în clasa 0, iar Eduard este la grădiniţă, la grupa mijlocie.

“­Copiii sunt acum la o şcoală din zona Buzeşti, Liceul Teoretic Naţional. Dincolo era prea multă religie pentru gustul meu. Era mult prea mult pentru un copil. Aici nu se face deloc”, ne-a mai spus Silviu Prigoană.

El a recunoscut că Adriana a fost cea care a înscris ­copiii la Şcoala Lauder.

“Ea s-a ocupat, ea a hotărât. I-am spus că nu e în regulă. Eu nu sunt de acord ca religia să se studieze în şcoală. Politica şi religia sunt chestiuni de familie, nu de învăţământ. Nu e normal să-i speli creierul de mic. Lasă-l să aleagă el, după 18-20 de ani”, ne-a mai declarat afaceristul.

Loading...

Citește și