EXCLUSIV! Scandal: Fiul unui solist celebru, dat afară de la „Vocea României”

Bâtrânelul care l-a făcut praf pe Brenciu are acum altă nemulțumire: fiul său a fost eliminat din concurs A părăsit „Vocea României” cu scandal, dar acum a ajuns din nou la mâna producătorilor competiției. Aurel Niamțu, concurentul care s-a certat cu Horia Brenciu, e revoltat că cei care țin frâiele emisiunii i-au dat cu flit fiului său, Ionuț, care a vrut să participle la concurs.

Aurel Niamțu (64 de ani), cel mai vârstnic concurent din ediția trecută a concursului „Vocea României”, e foc și pară. Fostul elev al Loredanei Groza a visat ca fiul său cel mic, Ionuț, care i-a moștenit talentul muzical, să apară și el la „Vocea României”.

Ionut Niamtu 1.jpg

Ionuț Neamțu este băiatul cel mic al lui Aurel Niamțu, cel mai controverst concurent al ediției trecute de la Vocea României
foto: arhiva personală

Tânărul a venit la București tocmai de la Iași ca să semneze contractul standard pe care-l încheie toți concurenții, apoi a așteptat să fie chemat de producători la audiții, așa cum i s-a promis. Inițial, aceștia au părut interesați de el, după care s-au răzgândit. „L-au sunat și i-au spus că au renunțat la el. Că ei caută mai mult tineret. Păi fiul meu are 29 de ani, nu e tânăr la vârsta asta sau cum? Apoi, au spus că genul de muzică pe care-l cântă el nu se potrivește cu ceea ce vor. Nu am înțeles ceea ce au făcut, dar cred că atitudinea lor nu este întâmplătoare. Bănuiesc că l-au respins pe Ionuț tocmai pentru că au făcut legătura că este băiatul meu și m-am luat data trecută de vagabondul ăla de Brenciu”, a declarat pentru Click! Aurel Niamțu, care toată vara a cântat pe Litoral împreună cu băiatul său cel mic.

Aurel Niamțu 1.jpg

Aurel Niamțu a participat anul trecut la cel de-al treilea sezon de la „Vocea României”
foto: PRO TV

Bătrânelul a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la „Vocea României”. Pe parcursul competiției, s-a tot înțepat cu fostul jurat Horia Brenciu, care l-a taxat dur după o reprezentație, criticând-i prestația. Aurel Niamțu nu i-a rămas dator și a răbufnit în momentul în care a fost eliminat din concurs. „Brenciu m-a criticat nepotrivit încă de la prima ediție. El a comentat stilul meu de cântat românește, însa el habar nu are să cânte în românește. L-am ascutat și mi s-a făcut rău. El cântă doar în engleză, ceea ce este mult mai ușor. Nu dau doi bani pe Horia Brenciu ca și artist”, a spus la vremea respectivă Aurel Niamțu.

Tudor Chirilă, în loc de Horia Brenciu în de-al patrulea sezon:

Vocea Romaniei, juriu nou 1.jpg

Vechii generații de jurați (Marius Moga, Smiley, Loredana) i s-a alăturat Tudor Chirilă
foto: PRO TV

Noul sezon „Vocea României” revine la PRO TV din 19 septembrie și va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 20.30.

Aceasă ediție vine cu schimbări atât la masa antrenorilor, cât și la partea de organizare. Noua echipă de antrenori este formată din Loredana, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă. Carismaticul Pavel Bartoș va prezenta show-ul într-un decor nou.

Uite-l pe fiul lui Aurel Niamțu, Ionel, cum cântă live:

loading...
Loading...

Citește și