EXCLUSIV! Reacţia halucinantă a soţului Ancăi Ţurcaşiu, după zvonul divorţului

anca_turca.jpg

Anca Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu s-au cunoscut în America
foto: Facebook

Vestea că Anca Ţurcaşiu (44 de ani) şi medicul Cristian Georgescu au divorţat în urmă cu o lună, la notar, pe cale amiabilă, a luat prin surprindere pe toată lumea. Dar, surpriză!, totul a fost doar o glumă a nașului lor, Cristian Țânțăreanu (70 de ani).

Faptul că unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz a renunţat la 16 ani de căsnicie a fost confirmat chiar de naşul celor doi, Cristian Ţânţăreanu. El a lansat şi povestea conform căreia cei doi ar fi swingeri şi făceau de trei ani sex în grup cu anumite cupluri. 

Duminică, însă, omul de afaceri a dezvăluit că totul a fost o glumă şi că Anca e cam supărată pe el pentru cele spuse. 

Soţul Ancăi, Cristi, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, că nici nu se pune problema să divorţeze, deşi s-au mai certat de-a lungul anilor.

„Noi suntem bine mersi împreună. Mi se pare de-a dreptul hilar ce se întâmplă. De 16 ani nu am reuşit să divorţăm. De la un an după ce ne-am căsătorit nu mai port verigheta, şi asta pentru că s-a lărgit. Pot să spun că în momentul de faţă suntem soţ şi soţie în acte. De-a lungu anilor am mai fost certaţi, ne certăm de la prostii, dar ne împăcam prin comunicare. Anca este cea care mă împacă. Cât despre faza cu swingerii,  se ştie ca naşul Cristian Ţânţăreanu spune poante. Anca e necăjită, mi-a spus că nu ştie de ce a făcut gluma aceasta pe seama ei", a declarat medicul, în exclusivitate pentru Click!

Anca şi Cristian Georgescu s-au cunoscut în America. Ea era în concediu, iar el era manager la hotelul unde era ea cazată. De dragul Ancăi, Cristian a renunţat la cariera de peste Ocean şi a revenit în România.

Cristian şi Manuela Ţântareanu au fost naşii cuplului, iar la nuntă au participat peste 400 de invitaţi, printre care numeroase vedete ca Marius Ţeicu, Silvia Dumitrescu, Iuliana Marciuc, Elena Cârstea, regretata Laura Stoica şi mulţi alţii. 

Cei doi sunt soţ şi soţie de 16 ani şi împreună au un băiat, Alexandru, în vârstă de 15 ani. 

 

loading...

Citește și

  • Vineri, zvonul potrivit căruia unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, Anca Ţurcaşiu şi medicul Cristian Georgescu, s-a destrămat a șocat pe toată lumea. S-a spus chiar că cei doi ar fi divorţat de o lună, pe cale amiabilă, la notar. Totul a fost, însă, doar o glumă proastă alimentată de nașul celor doi, Cristian Țânțăreanu.