EXCLUSIV Reacţia Cristinei Spătar după ce naşul ei a murit răpus de cancer

Cristian Spătar încasează lovitură după lovitură. Solista a aflat în această dimineaţă că Nicolae Manea, fostul rapidist care a cununat-o şi i-a botezat copiii, s-a stins din viaţă din cauza cancerului. Îndurerată, solista nu ştie dacă va putea să-şi conducă părintele spiritual pe ultimul drum.

Vestea că Nicolae Manea a trecut în lumea celor drepţi a căzut ca un trăsnet în familia Cristinei Spătar. Fostul rapidist a cununat-o pe cântăreaţă cu Alin Ionescu şi le-a botezat cei doi copii, Albert ( 4 ani şi jumătate) şi Aida ( 2 ani şi jumătate). Solista trece prin momente grele şi se teme că nu îşi va putea lua rămas bun de la naşul ei. Ea are un angajament de onorat chiar în ziua în care Nicolae Manea va fi înmormântat.

Nae Manea

Nae Manea a murit în această dimineaţă

"M-a sunat naşa de dimineaţă şi mi-a spus. Plâng întruna. E foarte dureros pentru mine şi familia mea. Aveam o relaţie foarte apropiată. Mi se rupe sufletul, mai ales că eu am pierdut-o pe mama tot din cauza cancerului. Miercuri, în ziua înmormântării eu voi fi la Chişinău, în studioul de înregistrări. Lucrez la albumul de folclor şi nu cred că voi putea ajunge. Vor merge socrii mei la cimitir", ne-a spus Cristina Spătar.

Nicolae Manea a murit, luni dimineaţă (15 decembrie), la vârsta de 60 de ani, din pricina cancerului la ficat. Fostul rapidist fusese diagnosticat în luna octombrie cu această boală, iar starea lui de sănătate s-a înrăutăţit de la o zi la alta. Medicii nu i-au dat prea mult speranţe de viaţă şi au avut dreptate, însă Nicolae Manea nu s-a lăsat doborât. A fost internat la o clinică din Nisa, la recomandările fostului preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, care a învins cancerul după mai multe şedinţe de chimioterapie în Franţa, din păcate fără rezultat.

   

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1