EXCLUSIV Ramona Nerra: «Fac naveta din Germania ca să cânt la Eurovision»

18-19-vedete-1-4-col-ramona-nerra-save-me-eurovision-2017.jpg

Mâine seară, în semifinala Eurovision, Ramona Nerra va cânta piesa “Save me”

Duminică seară, 26 februarie, la TVR 1, are loc semifinala Eurovision, unde din 15 concurenţi, doar 10 vor continua cursa către finala din 5 martie.

Printre aceştia se numără şi Ramona Nerra, românca de la „Vocea Germaniei”, dar şi fostă participantă la „Vocea României”, de anul trecut. Tânăra şi-a pus familia în plan secund pentru această bătălie muzicală.

 

Olteanca de 37 de ani, care a devenit cunoscută în anul 2000, datorită trupei Alize, în care cânta cu Nicoleta Luciu, a plecat în 2002 în Germania, unde s-a alăturat grupului „Fresh Music Live” din Düsseldorf. Solista a avut concerte pe bandă rulantă şi a cântat alături de Tiesto, Kelly Rowland sau Nicole Scherzinger.

În 2011 a făcut parte din finaliştii primului sezon al concursului „The Voice of Germany”, iar mai apoi a colaborat cu ATB. Anul trecut nu numai că a participat la „Vocea României” (PRO TV), unde a ajuns până în galele live, dar s-a înscris şi la Eurovision, experienţă pe care a repetat-o şi anul acesta.

Pe 12 februarie, în gala live de la TVR, melodia ei, “Save me”, a trecut mai departe, iar duminică, 26 februarie, va concura pentru un loc în finala naţională. Ramona însă cu un ochi râde şi cu unul plânge, pentru că dorul de familie îi dă târcoale tot mai aprig. Ea este căsătorită în Germania cu Jens Golücke şi au împreună gemene, două fetiţe minunate, pe nume Jazzy şi Alani, în vârstă de 8 ani.

18-19-vedete-3dfgsdfg.jpg

Ramona Nerra şi Jens Golücke au împreună două fete, Jazzy şi Alani

 

„Mă bucur că piesa a fost aleasă de juriu printre semifinaliste. E pentru prima dată când mi se întâmplă asta, deşi sunt la a 3-a încercare. După acea lungă perioadă de du-te, vino când participam la «Vocea României», de la Pro TV, iată că revin în ţară, dar fac săptămânal naveta spre Germania. Familia mea e cea mai înţelegătoare! Mă susţin în tot ceea ce îmi propun. Am momente în care îmi e dor mult de ei şi mă întreb de ce m-am mai apucat şi de competiţia asta... Dar mă adun şi mergem cu toţii mai departe. Momentan pendulez între Germania şi România, pentru că fetiţele mele sunt la şcoală şi nu mă pot însoţi. La semifinală, vor fi cu mine câţiva prieteni. Cred că va fi o seară super distractivă. Mi-a trebuit ceva timp până să găsesc ţinuta perfectă pentru acest spectacol. Şi pentru că sunt foarte creativă de felul meu, m-am apucat să-mi fac propria costumaţie. Nu o găsisem pe piaţă nicăieri, aşa cum o vedeam eu, aşa că mi-am creat-o singură. Tot ce pot să spun e că va fi un show incendiar, în care mă voi prezenta pentru prima dată într-o nouă postură”, a povestit Ramona, în exclusivitate pentru Click!

În 26 februarie, duminică, pe TVR 1, de la ora 20.30, va fi ultima oară când juriul format din Paula Seling, Luminiţa Anghel, Ovi Jacobsen, Adrian Romcescu şi Andrei Tudor va mai avea un cuvânt de spus în alegerea concurenţilor. De această dată, vor alege 10 din 15, iar piesa câştigătoare va fi desemnată exclusiv de public, prin televot, în finala din 5 martie.

Dan Helciug şi-a luat fier de călcat de la Kiev

 

Solistul trupei “Spitalul de urgenţă” e gata să meargă la Kiev, în Ucraina, pentru finala Eurovision din 13 mai (n.r. România va concura în semifinala din 11 mai). Până atunci, Dan Helciug este visător şi ne-a povestit că şi-a luat de la Kiev, atunci când a fost ultima dată, un fier de călcat performant, pe care îl folosesc când el, când frumoasa lui soţie.

Ei sunt cei mai aprigi rivali de mâine seară

 

Concurenţii tineri au rivali de temut pe scena Eurovision, solişti cu experienţă, care sunt clienţi vechi ai acestei competiţii. Cei trei T, adică  Tudor Turcu, Mihai Trăistariu şi Tavi Colen, care cântă alături de Emma, iubita lui, se află şi ei printre cei 15 semifinalişti. Show-ul va fi prezentat de vedeta TVR Iuliana Tudor, iar ea va fi susţinută, din Camera Verde, de Ioana Voicu şi Dan Helciug, care vor culege reacţiile artiştilor la cald.

Vor mai intra în “luptă” - Elizé & No Stress, Cristina Vasiu, Ramona Nerra, Instinct, Eduard Santha, Zanga, Ilinka feat. Alex Florea, Alexandra Crăescu, Maxim, D-Lema, Ana Maria Mirică şi Xandra.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1