EXCLUSIV Psihoterapeutul Keren Rosner a dat verdictul: "Mihai Trăistariu suferă de sindromul urâţeniei"

12-13-vedete-4-coloane-traistariu-poza-mare.jpg

Mihai Trăistariu se fotografiază de câteva ori pe zi, în diverse ipostaze, fericit că și-a schimbat look-ul și că acum arată și el ca un bărbat bine

După ce a „speriat” Internetul cu pozele lui în diverse ipostaze, chiar şi la bustul gol, în chiloţei, Mihai Trăistariu a intrat în vizorul specialiştilor. Psihoterapeutul Keren Rosner i-a stabilit celebrului cântăreţ diagnosticul: tulburare dismorfică corporală, mai pe înţeles, sindromul urâţeniei!

S-a schimbat la 180 de grade. Din băiatul cuminţel, liniştit şi timid, care a cucerit locul patru la Eurovision, în 2006, cu piesa ”Tornero”, a mai rămas doar vocea, pentru că,  din punct de vedere fizic dar şi mental, Mihai Trăistariu (35 de ani) e de nerecunoscut.

Transformarea solistului a început în urmă cu un an, imediat după şi-a făcut implant de păr într-o clinică din Turcia. Încântat peste măsură de rezultatul acestei intervenţii minuţioase, artistul a încercat nenumărate frizuri moderne pe care, mai apoi, le-a surprins cu aparatul de fotografiat şi le-a postat pe Internet. Nu s-a rezumat doar la imagini cu noua podoabă capilară, ci şi cu „bijuteriile” din chiloţei, spre surprinderea fanilor.

Zoom
Psihologul Keren Rosner

Dacă unele admiratoare l-au copleşit cu laude, altele au strâmbat din nas şi l-au taxat în comentarii. Nici psihoterapeutul Keren Rosner nu vede cu ochi buni schimbarea lui radicală.

„Ipostazele pe care le afişează pot demonstra nevoia patologică de atenţie şi de admiraţie. Aceste detalii ce vor să fie exprimarea atributelor, calităţilor lui estetice pot fi determinate de o tulburare dismorfică corporală. Preocuparea excesivă pentru anumite părţi ale corpului pare să-i perturbe viaţa şi să-l facă să nu perceapă limita spre penibil”, a declarat Keren Rosner, pentru Click!

Mihai confirmă că s-a simţit urât, însă în trecut, în prezent fiind foarte mulţumit de ce vede în oglindă: “Am fost foarte complexat de-a lungul anilor pentru că nu mi se părea că arăt bine fizic. Nu mă încadram în tipologia bărbatului fatal, eram micuţ de statură, nu mă simţeam grozav şi poate asta era o boală. Dar acum nu mai am această problemă, îmi vine să mă pozez din oră în oră pentru că mă simt grozav”, a declarat Trăistariu, pentru Click!

Zoom
S-a pozat chiar într-un hotel din Bulgaria

Zoom
Mihai s-a fotografiat chiar și în chiloți

Zoom
Solistul s-a imortalizat și la sala de forță, unde trage de fiare
loading...
Loading...

Citește și