EXCLUSIV Petruţa şi Andrei Gheorghe, destine trase la indigo. Familia va merge iar la crematoriu pentru a-şi lua rămas bun

petruta-gheorghe.jpg

petruta gheorghe andrei gheorghe
Petruţa a fost ce de-a doua soţie a lui Andrei Gheorghe
Foto: Arhivă personală

Tristeţe apăsătoare în familia Petruţei Gheorghe. Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe a murit marţi la doar 52 de ani după o lungă suferinţă. Dispariţia ei este o adevărată lovitură pentru familie şi apropiaţi cu atât mai mult pentru copii care în nici doi ani şi-au pierdut pe rând ambii părinţi. În primvăra anului trecut, Andrei Gheorghe pleca la fel de repede dintre cei dragi în urma unui stop cardio-respirator.

Familia Petruţei Gheorghe a început pregătirile pentru funeralii. Joi (12 decembrie), începând cu ora 14.00 trupul neînsufleţit al fostei soţii a lui Andrei Gheorghe va fi depus la capela cimitirului Bellu. Vineri (13 decembrie),  apropiaţii şi toţi cei care au cunoscut-o vor merge la pentru ceremonia de incinerare la Crematoriul Vitan-Bârzeşti, loc în care în urmă cu un an şi 9 luni şi-au luat rămas bun de la omul de radio şi tv.

crematoriu.jpg

andrei gheorghe crematoriu rude familie
Familia i-a respectat dorinţa lui Andrei Gheorghe de a fi incinerat
foto: Click!

Atunci, înainte de începerea ceremonialului, rudele și prietenii au venit la crematoriu cu jerbe, buchete de flori și lumânări. Familia jurnalistului a dorit ca acesta să nu fie incinerat fără o slujbă religioasă şi probabil că şi de data aceasta vor repeta ritualul şi pentru Petruţa Gheorghe. Deși Biserica Ortodoxă nu e de acord cu acest obcei, la ceremonia lui Andrei Gheorghe a participat și un preot de la Biserica Rusă în Exil.

petruta_crematoriu.jpg

petruta gheorghe la crematoriu
Petruţa Gheorghe, îndurerată şi abătută la crematoriul unde a fost incinerat Andrei Gheorghe, în primăvara lui 2018
foto: Click!

Andrei Gheorghe a cerut din timpul vieţii să fie incinerat 

Aceasta nu este însă singura asemănare între cei doi foşti soţi, care au ales să-şi ia rămas bun de la cei dragi în acest fel. Amândoi au murit de tineri. Petruţa Gheorghe s-a stins la doar 52 de ani în urma unui cancer cerebral care a recidivat, în timp ce Andrei Gheorghe  a murit la vârsta de 56 de ani din cauza unui infarct, pe fondul unor probleme cardiace mai vechi.

Amândoi, deşi erau divorţaţi din 2015, au continuat să se iubească şi fără acte, moartea jurnalistului provocând o imensă surere Petruţei, care nu a mai găsit resurse să lupte nici pentru viaţa ei. Petruța și Andrei  Gheorghe s-au căsătorit după divorțul din 2007 al omului de radio de Maria, iubita sa din studenție. Andrei și Petruța au divorțat însă şi ei, dar asta nu i-a împiedicat să rămână foarte apropiați. Dovadă că încă formau o familie stau ultimele momente din viaţa jurnalistului în care acesta îşi petrecerea vacanţele la mare cu cei trei copii ai Petruței Gheorghe dintr-o altă relaţie. Maria (22 ani), Katarina (20 ani) și Maximilian (19 ani), au fost iubiţi de Andrei ca şi cum ar fi fost copiii lui de sânge. Jurnalistul nu a făcut nicio diferență între aceștia și fiica lui, Anastasia (25 de ani), pe care i-a dăruit-o Maria. Toţi sunt acum devastaţi  fiind orfani de ambii părinţi într-un timp atât de scurt.

 

Citeşte şi:

 

EXCLUSIV Ce spune fosta soție despre înmormântarea lui Andrei Gheorghe

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, dezvăluiri emoționante: «Ne-am gândit să ne recăsătorim»

 

Loading...

Citește și

  • petruta gheorghe

    La un an şi 9 luni distanţă de la moartea lui Andrei Gheorghe, fosta lui soţie s-a stins şi ea prea repede, ca o ciudată ironie a sorţii. Petruţa Gheorghe, femeia care l-a iubit orbeşte pe regretatul om de radio şi televiziune, şi care se plângea apropiaţilor că nu vede viaţa fără el, nu a mai putut lupta cu boala de care suferea în tăcere şi marţi (10 decembrie) a murit la doar 52 de ani. Petruţa şi Andrei Gheorghe au lăsat în urma lor patru copii devastaţi de durere.

  • Petruța Gheorghe, fosta soție a regretatului om de radio Andrei Gheorghe a murit. Psihanalistă, cu specializare în psihanaliza copilului și adolescentului, Petruța Gheorghe se lupta de mai mult timp cu o boală incurabilă.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1