Primul lucru pe care l-a făcut Pelinel după ce s-a întors din SUA

labisericamare89789.jpg

Valentina Pelinel s-a rugat timp de 20 de minute la Biserica Sf. Apostoli Petru și Pavel, din zona Pipera
Fotografii: CAPS

Schimbată şi la corp, şi la faţă, mai rotunjoară şi la burtică, şi la trup, dar extrem de radioasă. Aşa s-a întors Valentina Pelinel din America, iar fotoreporterii Click! au surprins-o, luni (8 februarie), într-o zi extrem de încărcată pentru o graviduţă în 24 de săptămâni. Printre altele, fostul manechin a mers şi la biserică, pentru că motive de spus rugăciuni are destule.

Luni, 8 februarie, ora 13.54. Valentina Pelinel (35 de ani) iese zâmbind de la un restaurant de lux din Pipera, celebru pentru fripturile de vită, care ajung şi la 300 de lei porţia.

lany2343.jpg

La începutul lunii, Valentina a dat o fugă în SUA pentru a-și plăti taxele de rezident

Îmbrăcată sport, în colanţi verzi, jambiere, tricou mulat pe burtică şi jachetă neagră, blondina îşi mângâia instinctiv pântecele rotunjor, în care bebeluşul a ajuns deja la 24 de săptămâni. În mai puţin de 15 minute, la ora 14.12, ajunge la sala de sport a bunei ei prietene, Luminiţa Nicolescu (61 de ani), profa de fitness pe care aţi văzut-o şi la emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV).

cuprietenai798798.jpg

8 februarie. Cu burtica la vedere, pleacă de la un restaurant de lux din zona Primăverii

Cele două au avut şi de povestit, şi de muncit, căci au stat împreună mai bine de 3 ore. La 17.30, înainte să se întunece, Valentina pleacă de la sală, se urcă în Range Rover-ul pus la dispoziţie, cu tot cu şofer, de generosul Cristi Borcea (46 de ani) şi se îndreaptă spre casă.

ajungelasala9898789.jpg

Se opreşte pentru trei ore la sala de sport a Luminiței Nicolescu

La un moment dat însă, şoferul trage pe dreapta în apropierea bisericii Sf. Apostoli Petru şi Pavel din Piera, iar Pelinel ţâşneşte din maşină şi intră în curtea lăcaşului. A ieşit după doar 17 minute, timp suficient însă pentru a-şi găsi un strop de linişte în faţa icoanelor, dar şi pentru a aprinde lumânări.

Valentina Pelinel: «Consider că am o familie deja»

Motive are destule: Cristi Borcea, bărbatul cu care aşteaptă un copil, este închis la Penitenciarul Jilava, mai are cel puţin 4 ani de ispăşit din pedeapsa de 6 ani şi patru luni, în plus, acasă îl aşteaptă şi o soţie cu doi copii, dar şi o fostă soţie cu încă 3 moştenitori. Asta ca să n-o mai punem la socoteală şi pe fiica avocatei Simona Dana Voiculescu, cu care Borcea a avut o relaţie în timpul căsniciei cu Mihaela şi care l-a dat în judecată pentru pensie alimentară. De altfel, deşi e înconjurată de atâtea rivale, Pelinel se ţine tare pe poziţii şi îşi apără “cuibul”. “Consider că am o familie deja, este aproape gata”, a anunţat ea, recent, în cel mai nou număr al revistei “Taifasuri”.

Fostul soţ, mândru de fiica lui

În timp ce Valentina Pelinel se bucură de prima ei experiență în calitate de viitoare mămică, fostul ei soț, Cristi Boureanu, gustă ”experiențele” de care se bucură fiica sa adolescentă. Frumoasa Ioana are 16 ani și weekendul trecut a participat la primul ei bal, Balul Bobocilor. Alături de colegele sale de la Complexul Educațional Lauder-Reut, frumoasa șatenă cu ochi albaștri a avut mari emoții. Extrem de finuță și de elegantă, fata fostului politician a îmbrăcat o rochie albastră, care i-a pus în evidență picioarele-i lungi și decolteul feciorelnic. Domnișoara Boureanu a fost intens privită și apreciată. Deși toată lumea o vedea Miss Boboc, iată că Ioana s-a confruntat conform surselor, cu o nedreptate, iar primul loc i-a fost ”suflat” de altă fată.   

Merge la sală ca să nască pe cale naturală

instructoare7889798.jpg

Valentina s-a pozat ieri în sală, după antrenamentul cu Luminița Nicolescu

Mulți au acuzat-o că exagerează cu sportul în timpul sarcinii, dar Valentina spune că e pe mâini bune. Ea se antrenează cu profa vedetelor, Luminița Nicolescu, alături de care a și lansat, în 2010, un DVD cu exerciții de aerobic. “Am adaptat exercițiile situației mele și mă simt foarte bine după ora de antrenament, de 3 ori pe săptămână. Am spus că o să încerc să nasc natural, mai ales dacă starea medicală îmi va permite. Fac și exerciții speciale de respirație cu Luminița Nicolescu”, a declarat Valentina pentru site-ul ideisanatoase.ro. Antrenamentele de respirație sunt foarte utile pentru momentul travaliului și al nașterii naturale.

Loading...

Citește și

 • alina borcea

  Alina Borcea a şocat multă lume când a decis să-şi arate iubirea pentru soţ prin două tatuaje. Acum, când se vede în situaţia de a-i accepta soţului de după gratii o amantă însărcinată, ea se gândeşte serios să renunţe la desenele de pe corp făcute special pentru Cristi Borcea.

 • Valentina Pelinel şi-a atras numai critici de când a anunţat la începutul lunii ianuarie că e gravidă, iar copilul ar fi al lui Cristi Borcea. Invitată joi (21 ianuarie) în emisiunea ''Star Magazin'', de la Antena Stars, Monica Tatoiu a dezvăluit că Valentina şi-a premeditat despărţirea de politicianul Cristian Boureanu, lucru care nu i-a picat tocmai bine viitoarei mămici.

 • În palmaresul Valentinei Pelinel sunt doi bărbaţi super-cunoscuţi, bogaţi şi care au prenumele Cristi. Unul este Boureanu şi a fost politician, iar celălalt- Borcea, fostul patron de la Dinamo pe care îl va face tată de băiat. Totuşi, prima iubire este cea mai importantă şi nu se uită.

 • valentina pelinel copil cristi borcea

  2016 este văzut în astrologia chinezească drept un an al evoluției, întrucât Maimuța de Foc, semnul în care ne vom afla până în 27 ianuarie 2017, este o zodie care stimulează creativitatea. Vedetele care vor naște în acest an pot aduce pe lume viitoare genii.

 • valentina pelinel

  Femeia voluptuoasă de acum nu are nimic în comun cu fetişcana de odinioară, cu buze subţiri şi sâni cât pumnul. Valentina Pelinel nu a recunoscut niciodată că ar fi apelat la bisturiu, dar pozele sunt mai mult decât grăitoare. Astfel, când lui Cristi Borcea i s-au aprins călcâiele după ea, blondina era deja „tunată”, fix pe gustul lui.

 • valentina pelinel boureanu cristi borcea

  Valentina Pelinel i-a cucerit inima lui Cristi Borcea la nunta ei cu Cristian Boureanu, în vara anului 2007, la Grădina Botanică. Au dansat, au glumit, și-au aruncat priviri senzuale și au făcut schimb de numere de telefon.

 • Numele lui Cristi Borcea este pomenit zilele astea mai des decât oricare altul. E şi normal, dacă ne gândim că fostul şef de la Dinamo a reuşit performanţa să lase însărcinate două femei, nevasta, Alina, şi amanta, Valentina Pelinel, în timp ce el se află la închisoare.

 • cristi borcea

  Cristi Borcea (45 ani) are ce le povesti nepoţilor la bătrâneţe. Fostul boss de la Dinamo a avut la viaţa sa femei una mai frumoasă ca cealaltă. Pe lângă Mihaela, fosta soție şi Alina, actuala consoartă, omul de afaceri a fost surprins de nenumărate ori în compania mai multor femei celebre. Click! vă prezintă lista interminabilă a femeilor lui Borcea din ultimii zece ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1