EXCLUSIV Oana Zăvoranu i-a făcut "vânt" lui Pepe din Antena 1!

zavo1.jpg

Oana Zăvoranu nu-l “iartă” pe fostul ei soţ, cu care va fi în scurt timp colegă la Antena 1

Dacă s-a gândit cineva că Oana Zăvoranu (41 de ani) şi Pepe (35 de ani) se vor împăca vreodată, s-a înşelat amarnic! Războiul dintre cei doi foşti soţi continuă, dar de data aceasta în plan profesional. Cei doi vor fi colegi la Antena 1, dar bruneta spune că doar ea va fi vedetă.

S-au iubit cu patimă opt ani, însă după ce s-au despărţit, Oana Zăvoranu şi Pepe au dat startul unui conflict zgomotos. Mai bine de trei ani au trecut de-atunci, însă nu au obosit să se certe în public. Când toţi pariau că nunta latino-loverului va potoli apele, furtuna a reînceput.

După ce Oana a „tunat” că fostul ei soţ s-a însurat doar din interes cu Raluca Pastramă şi că ar avea mai mulţi copii din flori, acum războiul s-a mutat în plan profesional.

După cum se ştie, Pepe are contract cu postul Antena 1 încă de când a divorţat, fiind jurat, prezentator sau concurent la emisiuni cărora le-a adus audienţă: „Vaporul iubirii”, „Te cunosc de undeva”, „Splash! Vedete la apă” sau „Next Star”, în timp ce fosta lui soţie a avut calitate doar de invitat. Totuşi, din toamnă, acesteia i-a surâs norocul şi va concura la show-ul “Dansează printre stele”, astfel că va fi colegă de trust cu Pepe.

Zoom
Pepe şi-a văzut de viaţă după despărţirea de Oana şi a avut numai de câştigat

Totuşi, pentru a accepta propunerea, bruneta a pus o condiţie şefilor, şi anume să-l pună pe liber pe duşmanul ei.  „A fost o condiţie, dar şi o ambiţie de-a mea, aşa că doar până la 31 decembrie mai stă Pepe prin Antene, apoi va zbura. Îşi va muta domiciliul forţat, apoi sper să-l ia „Trinitas TV”, televiziunea bisericii, că şi-aşa şi-a lăsat barbă. Deocamdată, Antena nu poate să-i dea „papucii” pentru că are contract. Dar el şi-a bătut joc de acest post cu nunta lui, iar supărarea este mare”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru Click!

Oana mai susţine că a primit  ofertă şi pentru show-ul „Burlăciţa” şi a acceptat imediat, mai ales că i-a fost propusă o sumă destul de mare. Filmările ar trebui să înceapă anul viitor, aşa că rămâne de văzut dacă Pepe va reînnoi contractul cu postul din Băneasa. Până atunci însă, Zăvo va trebui să arate cât de bine se mişcă pe ringul de dans şi să-i convingă pe juraţii Mihai Petre, Jojo şi Igor Munteanu să rămână cât mai mult în concurs.

După divorţ, implicată doar în scandaluri

Zoom
Zăvo a fost în centrul atenţiei cu scandaluri

Pepe şi Oana Zăvoranu (41 de ani) s-au iubit opt ani, iar între 2006-2010 au fost căsătoriţi civil. Au divorţat cu mare scandal, s-au certat în public de nenumărate ori şi apoi s-au târât prin tribunale. Pepe nu a trecut peste infidelitatea Oanei, aşa că-n 2011, chiar de ziua brunetei, cei doi au semnat actele de divorţ.

În timp ce Pepe câştigă bani grei din televiziune, are concerte pe bandă rulantă şi o familie frumoasă acasă, fosta soţie intră dintr-un scandal în altul. Zăvoranca este protagonista unui dosar de şantaj. Doctorul Marek Vâlcu a acuzat-o că ar fi încercat să obţină de la el 10.000 de euro.

Pepe şi Raluca au o fetiţă de 2 ani

Zoom
Pepe, cu soţia Raluca şi fiica

Pepe (35 de ani) şi-a refăcut repede viaţa după divorţ, pentru că i-a ieşit în cale fiica şefului clanului Pastramă, Raluca (22 de ani). Cei doi s-au cuplat în primăvara anului 2011, iar în aprilie 2012 s-au cununat civil.

În luna august a aceluiaşi an s-a născut fetiţa lor, Maria. Anul acesta, cei doi au avut parte de o nuntă de vis cu peste 300 de invitaţi. Recent, Pepe a anunţat pe pagina de Facebook că va fi din nou tătic. Cum al doilea moştenitor e pe drum, artistul a mai achiţizionat un teren în apropierea casei sale, unde vrea să ridice o nouă vilă.

 

loading...