EXCLUSIV Mutare spectaculoasă în televiziune: Horia Vârlan s-a întors la "Cireaşa de pe tort"

horia-virlan.jpg

Horia Varlan
Bucătarul a lăsat Antena 1 pentru Prima TV

După numai un sezon la Antena 1, unde a făcut parte din juriul emisiunii „Junior Chef”, Horia Vârlan (51 de ani) se întoarce la vechiul loc de muncă, Prima TV, odată cu difuzarea celui de-al 13-lea sezon din „Cireaşa de pe tort”.

Producţia tv va debuta pe 15 octombrie, de la ora 19.30. Înainte de acest transfer, vestitul bucătar Horia Vârlan şi-a încărcat bateriile pe coasta de vest a Franţei: „Voi avea multe de comentat, căci sunt cu guşa plină”, ne-a declarat acesta.

Ca şi în sezoanele anterioare, în fiecare săptămână vor fi prezente în platoul emisiunii câte patru vedete, care îşi vor testa abilităţile culinare. În plus, miercurea va fi difuzată o ediţie specială care va conţine cele mai nostime faze din săptămâna precedentă.

Vârlan a luat decizia de a nu-şi mai înnoi contractul cu Antena 1 după invazia foştilor MasterChefi care prezintă acum “Iadul bucătarilor”.

Foştii prezentatori ai emisiunii ”Cireaşa de pe tort” , care i-au ţinut locul, şi-au găsit deja alte ocupaţii: Codruţ Kegheş (42 de ani) a devenit „cusurgiu” la acelaşi post tv, iar Remus Nica (46 de ani) pregăteşte un show culinar online.

 

Loading...

Citește și