EXCLUSIV Musculosul Dorian Popa face afaceri cu iubita sexy!

claudia-iosif-si-dorian-popa.jpg

claudia-iosif-si-dorian-popa
Dorian Popa şi Claudia Iosif sunt împreună de aproape un an

Carismatic, faimos şi plin de muşchi, Dorian Popa are admiratoare la tot pasul. O singură femeie i-a furat însă inima, iar noi avem primul interviu cu norocoasa. Iubita solistului din LaLa Band ne-a povestit ce planuri de afaceri şi de viitor au împreună.

Dorian Popa (26 de ani), idolul adolescenţilor din trupa LaLa Band, actor în seriale TV şi DJ în emisiunea „Dragoste de o vară” (Kanal D), are tot ce-şi doreşte pe toate planurile. De aproape un an, el trăieşte o poveste de dragoste alături de tânăra Claudia Iosif, cu care s-a mutat deja împreună. „Împlinim curând un an de relaţie, însă nu ţinem cont de acest amănunt. Ştiu că suntem vânaţi de paparazzi, însă pe el nu îl deranjează acest lucru, iar eu nu ştiu cum să reacţionez şi cum să mă comport dacă aş şti că sunt urmărită. Aş fi stângace”, ne-a povestit Claudia. Cei doi lucrează foarte bine împreună, mai ales că ea îl ajută la salonul de coafură din Bucureşti, iar Dorian o sprijină şi îi dă idei pentru colecţia de modă pe care speră să o lanseze anul acesta. „Sperăm ca în această toamnă să iasă pe piaţă, eu deja port haine realizate de ea”, ne-a spus Dorian. Claudia ne-a mai mărturisit că nu este geloasă pe admiratoarele fanatice ale iubitului ei. „Cum aş putea să fiu geloasă pe fanele care l-au ridicat şi l-au făcut celebru pe iubitul meu? Vorbesc cu mine, sunt draguţe, mă întreabă pe Internet dacă eu sunt adevarata lui iubită”, a mai spus Claudia. Legat de vacanţă, cei doi nu au planuri anul acesta, pentru că sunt mai mult pe drumuri. „Noi doi suntem mai mereu împreună şi călătorim mult cu concertele pe care le am. Avem o relaţie frumoasă, care ne ajută să evoluăm amândoi”, a spus şi Dorian Popa, care şi-a făcut deja planuri de viitor cu frumoasa Claudia. „Dacă ne ajută Dumnezeu, vrem ca la anul să cumpărăm o bucată de plajă la mare, unde să construim un bar. În plus, vrem să deschidem în toamnă un magazin de haine în Bucureşti şi un altul în Constanţa”, a încheiat Claudia.

Şi alte cupluri mondene se ajută în afaceri!

Antonia şi Alex Velea

De când au anunţat că formează un cuplu şi că vor deveni părinţi, cei doi au început să lucreze mai mult împreună. Colaborează cu HaHaHa Production şi mai nou se vând în concerte la pachet. Alex Velea (30 de ani) şi Antonia (25 de ani) nu au scos încă o piesă împreună, însă nu e timpul pierdut.

Lavinia şi Ştefan Bănică

După o perioadă în care nu a fost în atenţia publicului, Lavinia Pârva (29 de ani) a renăscut. Şi acest lucru i se datorează şi iubitului ei, Ştefan Bănică (46 de ani), cel care i-a dat câteva sfaturi în carieră, unul dintre aceştia fiind să-şi ia şi un impresar nou.

Andreea Marin şi Tuncay Öztürk

Cuplul format din „Zâna surprizelor” şi turcul sexy este mult mai vizibil în ultima vreme. Tuncay ( 27 de ani) a fost ajutat de Andreea Marin (39 de ani) să îşi găsească o slujbă în ţară, ca fizioterapeut la o echipă de fotbal, iar el a ajutat-o să se facă bine după problemele de sănătate pe care le-a avut.

What’s Up şi Simina Costea

Simina Costea (24 de ani) îi e iubită, dar şi impresar lui Marius Ivancea (25 de ani), alias What’s Up. Au lansat o casă de producţie care se numeşte OAIO Records, care e sub umbrela DeMoga. Recent, au apărut împreună şi în videoclip.

claudia-iosif.jpg

claudia-iosif
Claudia Iosif este una dintre cele mai sexy apariţii din showbiz
Foto: Alex Muscaliu

claudia-iosif1.jpg

claudia-iosif
Claudia Iosif este una dintre cele mai sexy apariţii din showbiz
foto: alex muscaliu

 

 

 

 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1