EXCLUSIV Motivul pentru care şefii turci o ţin în şah pe Gabriela Cristea

gabriela-cristea-va-debuta-ca-actrita.jpg

gabriela cristea botez
Gabriela Cristea i-a cedat locul Biancăi Drăguşanu la emisiunea "Te vreau lângă mine", dar acum cele două se află în "război"
foto: arhiva personală

Emisiunea “Te vreau lângă mine” încinge spiritele între Gabriela Cristea, aflată în concediu de maternitate, şi Bianca Drăguşanu, înlocuitoarea ei. De la începutul anului, proaspăta mămică îşi tot anunţă revenirea, dar noul sezon al show-ului matrimonial a început cu celebra blondă în calitate de gazdă, ba chiar şefii au modificat platoul ţinând cont de cerinţele ei. În aceste condiţii, nu este de mirare de ce Gabi Cristea se simte ameninţată şi îşi revendică postul în biroul şefilor.

O grămadă de întrebări fără răspuns plutesc în jurul emisiunii “Te vreau lângă mine” de la Kanal d. Gabriela Cristea (43 de ani) îşi anunţă revenirea  la muncă, dar nici Biancăi Drăguşanu (35 de ani) nu i se spune să renunţe la post. Bianca Drăguşanu (35 de ani), a prins drag de meserie şi n-ar vrea să mai plece. Cel puţin nu acum, căci blondina a semnat un contract pe un an, iar prima ei zi de muncă a fost 18 septembrie 2017.  În plus, şefii sunt mulţumiţi şi de prestaţia ei, şi de faptul că nu este atât de “scumpă” precum Cristea. Cele două rivale au început să-şi trimită săgeţi otrăvite una alteia, mărul discordiei fiind show-ul pe care Gabriela l-a lăsat pe mâna Biăncăi cât timp ea are grijă de Victoria, fetiţa pe care a născut-o în urmă cu patru luni.

În timp ce bruneta atacă prin mama adoptivă şi o trimite pe Bianca acasă, blonda se apără invocând audienţele bune şi dorinţa şefilor de a o păstra lângă ei. E drept, că Gabriela bate drumul la televiziune încercând să-I convingă pe şefi să o primească înapoi şi se pare că nici ei nu o refuză categoric şi au şi avut motive să facă asta. Surse din postul patronat de turci au povestit pentru Click! că revenirea Biancăi  a stat sub semnul întrebării din cauza unor probleme de sănătate pe care aceasta le-a avut şi a fost nevoită să se opereze recent în străinătate.

bianca dragusanu cagula operatie glande salivare Zoom
Acum se explică de ce Bianca umfla camuflată la finele anului, imediat după operaţia de la Roma
Foto: arhivă personală

“Nimeni nu a ştiut cu exactitate dacă Bianca va fi aptă pentru noul sezon, de aceia Gabriela îşi tot anunţa revenirea. Bianca a suferit o inflamaţie a glandelor salivare şi s-a operat în mare secret la Roma, fix în urmă cu o lună. A fost foarte umflată  şi abia dacă putea articula cuvintele. În plus şi-a refăcut şi lucrarea la stomatolog, aşa că ea nu le-a promis şefilor ca fi disponibilă din prima zi a noului sezon (8 ianuarie). Gabriela nu a ştiut aceste amănunte., iar şefii au tot amânat să-I dea un răspuns clar până când Bianca şi-a revenit pentru că nu puteau să rişte să rămână descoperiţi”, au spus aceleaşi surse.

Emisiunea cu Bianca în rol de prezentatoare a adus Kanal d pe locul doi

Vineri (19 ianuarie) emisiunea “Te vreau langa mine” a poziţionat Kanal D pe locul doi în topul televiziunilor din România, pe toate segmentele de public monitorizate. Show-ul prezentat de Bianca Drăguşanu a adunat în faţa micilor ecrane aproape un milion (994.000) de telespectatori în minutul de maximă audienţă. Vineri, în intervalul 13:00 – 15:00, Kanal D a înregistrat 4,3% rating şi 16,9% cotă de piaţă, pe targetul Naţional, 3,0% rating şi 14,4% cotă de piaţă, pe targetul All Urban, şi 2,1% rating şi 15,0% cotă de piaţă, pe targetul Comercial.

O medie de 768.000 de români au urmărit vineri show-ul matrimonial prezentat de blondă şi poveştile de dragoste înfiripate între cei dornici să-şi găsească sufletul pereche.

Gabriela, relaţie tensionată cu şefii

Din luna iunie, de când soţul ei, Tavi Clonda, a fost dat afară cu tot cu trupă de la emisiunea “Te vreau lângă tine”, Gabriela Cristea (43 de ani) a fost într-un război rece cu șefii postului Kanal D. Zvonurile că și pe ea o va paște o despărţire au devenit tot mai dese, mai ales că onorariul vedetei, de aproximativ 11.000 de euro, este un efort financiar uriaș pentru orice trust media. Vedeta nu a stat cu mâinile în sân în tot acest timp şi se pare că în cazul în care chiar va rămâne pe dinafară, ea ar avea o variant de rezervă la Antena 1, unde a purtat negocieri intense.

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și

 • Bianca Dragusanu, Paula Craciunescu, Gabriela Cristea, Te vreau langa mine, Kanal D, scandal, razboi

  Războiul mocnit dintre Bianca Drăguşanu şi Gabriela Cristea, pe postul de prezentatoare la emisiunea “Te vreau lângă mine”, iese din birourile de la Kanal D şi se mută şi în familiile protagonistelor. Paula Crăciunescu, mama adoptivă a Gabrielei, îşi susţine fiica până în pânzele albe şi spune că Bianca nu are ce căuta la cârma show-ului, pentru că “stă la emisiune ca pe podium”.

 • gabriela cristea te vreau langa mine

  Tensiuni pe holurile Kanal d, de când Gabriela Cristea tot anunţă că îşi pregăteşte revenirea în platoul “Te vreau lângă mine!, unde se pare că nu ar mai fi la fel de dorită. Prezentatoarea, aflată în concediu de maternitate de câteva luni, vrea să revină pe scaunul de titulară, dar locul ei este ocupat în prezent de Bianca Drăguşanu. Gazda show-ului matrimonial le-a intrat pe sub piele şefilor şi a făcut audienţe bune încă de la începutul anului, aşa că practic nu ar exista niciun motiv să se revină la vechea formulă. Situaţia actuală a făcut-o pe proaspăta mămică să nu mai aibă linişte şi să poarte negocieri intense nu doar cu şefii turci, ci şi cu trusturile concurente.

 • Gabriela Cristea, Bianca Dragusanu, Kanal D, Te vreau langa mine, concediu maternitate, demisie

  Pe 23 septembrie 2017, Gabriela Cristea a devenit mămica unei fetițe minunate, pe care o va boteza Bella Victoria Margot. Cu o săptămână înainte să nască, mai precis pe 18 septembrie, i-a predat ştafeta Biancăi Drăguşanu, care a înlocuit-o la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine”, de la Kanal D. Luni, 8 ianuarie, telespectatorii s-ar fi aşteptat să o vadă pe Gabriela pe post, iar de aici au apărut zvonurile că şi-ar fi încheiat socotelile cu locul de muncă. Nimic mai fals. Vedeta a lămurit, în exclusivitate pentru Click!, toată situaţia.

 • Foto

  Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea a fost invitat în emisiunea "Răi da'Buni", în cadrul căreia a dezvăluit care sunt planurile sale în sfera profesională, cum se simte în rolul de tătic, dar și care este data în care partenera sa de viață va reveni pe micul ecran, spre bucuria admiratorilor săi.