EXCLUSIV Moştenitorul Frutti-Fresh a dat o blondă pe alta. Victoraş Micula iubeşte o studentă la Drept

blonda2.jpg

frutti-fresh, micula, moştenitor, blonda, prietenă
Victoraş Micula iubeşte o studentă la Drept
Citeste tot despre: 

Doar două luni a rezistat singur Victoraş Micula (19 ani). Băiatul patronului de la „Frutti Fresh” s-a cuplat recent cu o viitoare purtătoare a robei de avocat. Tânăra este din Oradea, are 20 de ani şi este fiica unui afacerist prosper. Juniorul speră ca noua iubită să-l motiveze să urmeze o facultate.

S-a iubit timp de un an cu Alexandra Gheţe, iar relaţia cu frumoasa blondină l-a costat câteva sute de mii de euro. Victoraş Micula a investit într-un salon de înfrumuseţare situat în Oradea, în poşete de firmă şi bijuterii scumpe, toate pentru fata pe care o iubea.

fosta.jpg

frutti-fresh, micula, moştenitor, blonda, prietenă
Victor a răsfăţat-o pe Alexandra mai bine de un an. A dus-o în vacanţe, la petreceri luxoase şi i-a făcut chiar şi un salon de înfrumuseţare

Credea că va fi o relaţie de viitor, însă după doar un an, juniorul preşedinte în companiile tatălui său, Viorel Micula, a spus „stop” din cauza neînţelegerilor şi micilor conflicte. A „copilărit” la greu în această perioadă, însă de puţin timp, juniorul s-a cuplat cu o altă blondă.

blonda21.jpg

frutti-fresh, micula, moştenitor, blonda, prietenă
Andreea, sexoasa studentă de 20 de ani, i-a furat inima tânărului milionar

Viitor avocat, fată cu avere, care nu are nevoie de prea multe atenţii scumpe din partea noului iubit, Andreea Mirghiş este fiica unui afacerist prosper din Oradea. „Mi-am găsit o fată normală. Andreea este studentă la Facultatea de Drept, are 20 de ani. Mai multe nu vă pot spune”, ne-a spus ieri Victoraş. Frumoasa blondină îşi doreşte o carieră strălucită în domeniul avocaturii, tocmai de aceea studiază intens şi se distrează mai puţin şi, se pare că încearcă să-l motiveze şi pe Micula junior pentru a urma o facultate. Să sperăm că beizadeaua este pe drumul cel bun, mai ales că el a picat examenul de Bacaluareat de două ori anul trecut. În prima sesiune a „reuşit” o notă de 4 la Română, iar în sesiunea din august, când a dat a doua oară proba la materia picată, bogătaşul a fost prins cu fiţuici şi, bineînţeles, dat afară.

Click! spune

micula.jpg

frutti-fresh, micula, moştenitor, blonda, prietenă
Viorel Micula

Victor este moştenitorul unui imperiu de circa 200 de milioane de euro, avere strânsă de tatăl său Viorel Micula şi de Ioan, fratele geamăn al acestuia, din afacerile din turism, imobiliare, media şi producţie, potrivit revistei Forbes.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1