EXCLUSIV Monica Davidescu nu-şi mai revine după accidentul de la PRO: "Încerc să amân momentul bastonului"

monica-davidescu.jpg

După accidentul din 2012 de la "Dansez pentru tine", actriţa a rămas cu dureri permanente şi va face recuperare toată viaţa
Citeste tot despre: 

Au trecut aproape doi ani de când Monica Davidescu a suferit cumplitul accident de la “Dansez pentru tine” şi, chiar dacă oficialii postului par să fi uitat incidentul, actriţa va trebui să suporte consecinţele toată viaţa. Acum se pregăteşte, pentru al doilea an, să-şi facă vacanţa la băi.

Durerile de genunchi la fiecare nor apărut pe cer, amorţelile şi exerciţiile de recuperare pe care le face în permanenţă au devenit parte din viaţa Monicăi Davidescu, iar asta pentru mult timp de acum încolo. „Ştiu când plouă, am dureri, nu pot să stau în genunchi sau pe tocuri foarte mult. Azi m-am trezit cu piciorul înţepenit... E ceva normal pentru mine, de dureri n-o să mai scap, ele sunt permanente”, spune actriţa. Va face toată viaţa exerciţii de recuperare, iar vacanţele şi le petrece mai mult la băi. Luna viitoare, spre exemplu, va pleca pentru a doua vară la un centru balnear din Mangalia.

Luna viitoare va merge în vacanţă la băi

„Am fost vara trecută de două ori, acum din nou. Mă duc de fiecare dată cu trimitere de la medic, iar specialiştii de acolo îmi organizează procedurile de tratament. Fac gimnastică în apă cu sulf, masaj cu nămol, ultrasunete plus alte proceduri recomandate. Şi acasă, în Bucureşti, mă duc la un centru din zonă de cel puţin două ori pe săptămână, uneori şi zilnic, unde fac exerciţii pentru păstrarea elasticităţii articulaţiilor şi a tonusului muscular. Tot ce încerc, prin această recuperare permanentă, este să amân momentul bastonului”, a declarat Monica Davidescu pentru Click!
În timpul în care Monica va face la mare procedurile de recuperare, soţul ei, Aurelian Temişan, împreună cu fetiţa lor, Dora (3 ani şi 7 luni) petrec la piscină, la mare, la joacă. Alături de ei, în vacanţă, vor fi şi cei doi căţei ai familiei. „Întotdeauna îi luăm cu noi în toate vacanţele din ţară, sunt membri cu drepturi depline în familie. Animăluţele sunt cei mai buni companioni de joacă ai fetiţei, o învaţă ce înseamnă să iubeşti şi că trebuie să-ţi pese de cel de lângă tine”, mărturiseşte actriţa, care în prezent repetă pentru o piesă de teatru.

Click! spune

Monica Davidescu e de o săptămână la Câmpina, unde a descoperit un centru de recuperare la care merge zilnic câte 4 ore. „Fac masaj, kinetoterapie, electroterapie, plus laser şi multe altele. Dr. Mehedinţi face minuni. Mai vin şi săptămâna viitoare, după care alte două săptămâni mergem la mare”.

Ce mare s-a făcut Dora!


Fetiţa Monicăi şi a lui Aurelian Temişan, Dora, a împlinit 3 ani şi 7 luni şi s-a făcut o frumuseţe de copil. Pe perioada verii s-a mutat la surorile Monicăi Davidescu, în Prahova, unde deja a luat rostul treburilor din gospodărie. „Se joacă cu toate animăluţele prin ogradă, le hrăneşte de două ori pe zi, adună gândăcei şi le spune poezii, mănâncă legume de pe holdă, e un copil cu preocupări normale pentru vârsta ei”, povesteşte actriţa.

"Dumnezeu ne dă multe încercări"


În toamna anului 2012, Monica Davidescu a participat la “Dansez pentru tine” ca parteneră a lui George Bochian. A rezistat doar o ediţie. La repetiţiile pentru dansul în ploaie, concurentul a alunecat şi a căzut peste ea, accidentând-o grav la picioare. La un an după incident, actriţa a dat postul de televiziune în judecată. „Fiecare învaţă  cât poate din experienţele sale. Dumnezeu ne dă multe încercări în drumul nostru spre mântuire”, s-a limitat să declare actriţa vizavi de acest proces.

 

loading...
Loading...

Citește și