EXCLUSIV Monica Anghel și-a sacrificat cariera pentru fiul său

12-13-vedete-5-monica-anghel.jpg

Micul “Spiderman”, la o petrecere cu celebra lui mamă

Marţi seara, la o berărie din Capitală, Monica Anghel (44 de ani) a lansat o piesă de suflet, “Ne iubeşte cineva”, compusă chiar de fratele ei, Alexandru. Apariţia publică vine după o pauză îndelungată, căci în 2014, artista a renunţat să mai prezinte matinalul de la Europa FM, să mai jurizeze concurenţi la “Te cunosc de undeva” (Antena 1), dar şi la colaborarea cu trupa de umor a lui Toni Grecu.

  • Click!: Anul acesta se împlinesc 30 de ani de când ai debutat în muzică.

Monica Anghel: Da, exact, sunt 30 de ani. Mă simt extraordinar de bine, sunt plină de energie, iar toată starea asta de bine i-o datorez copilului meu. (n.r. Aviv împlineşte 6 ani în septembrie).

  • Fiul tău îţi moşteneşte talentul muzical?

E prea devreme. Eu nu sunt genul acela de părinte care să spună: «Copilul meu e cântăreţ de operă încă din burtică». Trebuie să mai crească. Face pian de un an, îl duc şi la echitaţie, pentru că eu nu sunt de acord să stea toată ziua cu ochii în televizor sau în tabletă. Copilul trebuie să se bucure de copilărie, să crească frumos şi sănătos. Îl mai duc la înot, la scrimă, la atletism.

  • Pe cine te bazezi când ai nevoie de ajutor?

Mă ajută mama, mă ajută tata, în weekend, soţul meu, care iese cu Aviv foarte mult (n.r. pe soţul Monicăi îl cheamă Marian, dar e alintat Gughi). Se duc în parc, la bazin. La pădure la Baloteşti, oricât de obosită aş fi, mă duc şi eu. Acolo sunt caii şi doar ştiţi că aceasta e cea mai nouă pasiune a mea. Uneori, dacă mă doare spatele şi nu pot să încalec, mă duc la grajduri cu Aviv, îl învăţ şi pe el cum să le dea mere, morcovi.

  • La toamnă merge la şcoală?

Da, anul acesta termină grădiniţa, iar la toamnă merge la şcoală, în clasa pregătitoare. Chiar azi (n.r. marţi, 12 aprilie), şi sper să nu mă buşească din nou plânsul, a fost în prima lui excursie singur şi mă gândeam aşa, că trece timpul şi că începe o nouă etapă. Creşte şi o să ne fie dor de momentele astea. Faptul că am luat hotărârea să nu mai fiu la radio este cel mai bun lucru pe care l-am putut face. Am mai mult timp pentru el şi nu mai sunt atât de obosită. Totuşi, trezitul la 5 dimineaţa te oboseşte (n.r. în august 2014 a renunţat să mai prezinte matinalul de la Europa FM). Îi mulţumesc lui Dumnezeu în fiecare seară pentru tot ce am. Împreună cu băieţelul meu spunem “Tatăl nostru”, şi “Îţi mulţumim, Doamne-Doamne, pentru tot ce ne oferi”!

Şi Sanda Ladoşi este mamă cu normă întreagă

12-13-vedete-6-sanda.jpg

Solista este mai mereu în parc, alături de copiii ei

Colegă de generaţie cu Monica Anghel, Sanda Ladoşi (46 de ani) a făcut şi ea un pas înapoi în cariera de solistă. Şi asta de când în viaţa ei au apărut Bogdan (8 ani) şi Ioana (6 ani), cărora artista se dedică în totalitate. Mai mereu o vedem cu cei doi copii în parc, la cumpărături, îi ia sau îi duce la şcoală şi la grădiniţă. “Mi-am dorit enorm să fiu alături de ei. Copiii aceştia au fost extrem de doriţi. Când le văd chipurile, când văd pentru ce mă lupt, nu mă încearcă nici un regret”, a declarat solista la Antena Stars. Ultimul album muzical lansat de Sanda, “Khalini”, datează din 2006, fix anul în care s-a căsătorit cu afaceristul Ştefan Tache.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Marţi seara, la o cunoscută berărie din Capitală, îndrăgita solistă a lansat o piesă de suflet, care acum e pe buzele tuturor. Muzica melodiei “Ne iubeşte cineva” a fost compusă chiar de către fratele Monicăi Anghel (45 de ani), Alexandru, iar versurile îi aparţin Theei Miculescu. După concert, Monica Anghel ne-a vorbit despre cei mai dragi oameni din viaţa ei şi nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

  • monica anghel manele

    Cântăreaţa consideră că nici un artist autohton nu îi poate detrona pe interpreţii de manele, în ceea ce priveşte banii câştigaţi din muzică. Monica Anghel are o carieră de succes şi nu se ascunde să recunoască faptul că face bani şi din alte pasiuni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1