EXCLUSIV! Misty, siluetă de nota 10 în costum de baie! Cum s-a distrat cu fetița la mare

misty-si-fetita-3.jpg

misty si fetita 3
Misty și Arya s-au bălăcit în apa caldă a mării
Sursă foto: Blitz!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Vremea superbă și temperaturile ridicate din termometru le-au convins pe vedete să renunțe la aglomerația din București și să se refugieze pe litoral. Misty, iubita lui Keo, este una dintre cele care au profitat din plin de razele soarelui și de apa caldă a mării, pe plajele de la Marea Neagră. Fotoreporterii au surprins-o recent, distrându-se alături de fiica sa, iar imaginile sunt adorabile!

Misty și Keo formează un cuplu discret de ani buni, iar relația lor pare să fie una plină de veselie și de armonie, după cum a declarat blondina într-un interviu acordat Click! la sfârșitul acestei primăveri. Împreună au o fetiță de trei ani pe nume Arya, iar timpul petrecut în familie este unul pe care atât Keo, cât și Misty îl prețuiesc mult. 

misty-si-arya.jpg

misty si arya
Misty s-a distrat la malul mării alături de fiica sa, Arya
Sursă foto: Blitz!/Click!

Artistul se pregătește să lanseze un nou album, iar munca îi ocupă o bună parte din timp. Așadar, Misty a decis să facă o escapadă din Capitala aglomerată și a ales plajele Mării Negre pentru a se relaxa alături de fiica sa. Fotoreporterii au surprins-o recent împreună cu Arya.

misty-cu-fetita-spate.jpg

misty cu fetita
Misty arată impecabil în costum de baie
Sursă foto: Blitz!/Click!

Tânăra mămică arată impecabil în costum de baie, semn că sala de sport și o dietă echilibrată nu îi sunt străine. Misty s-a distrat pe cinste cu Arya, s-au bălăcit în apă și au construit castele de nisip, iar fericirea se putea cu ușurință pe chipul celor două. 

misty-cu-fetita-2.jpg

misry cu fetita 2
Misty și Arya s-au distrat la mare, iar Keo a rămas în București, ocupat cu un nou proiect
Sursă foto: Blitz!/Click!

Misty are numai cuvinte de laudă la adresa lui Keo

În interviul acordat Click! în luna mai a acestui an, Misty a vorbit pe larg despre proiectele în care iubitul Keo este implicat și a avut numai cuvinte de laudă la adresa modului în care artistul se comportă cu ea și micuța Arya. 

misty-keo.jpg

misty keo
Misty și Keo formează un cuplu de 8 ani
Sursă foto: Arhivă personală

"Îi ador, nu există cuvinte să pot descrie cât de mult îi iubesc și prețuiesc pe amândoi. Mă simt împlinită când suntem împreună. Îmi place că este mereu calm, blând, bun și răbdător, iubitor, implicat, devotat, atent, darnic, grijuliu. Este mai mult decât iubit, soț, tatăl copilului meu...este prietenul meu cel mai bun dintotdeauna, stâlpul și echilibrul meu, îmi place că pot vorbi cu el despre absolut orice, îmi place că mă simte, mă ascultă, mă înțelege fără să fie nevoie să fac eforturi să îi explic, omul pe care mă pot baza oricând cu orice, e mereu omul cu idei și soluții, e creativ, ingenios, talentat. Îmi place că are simțul umorului și mă face mereu să râd, îmi place că nu pot sta mult timp supărată pe el, îmi place că știe mereu cum să mă împace, îmi place că ne răsfață mult pe amândouă, îmi place sentimentul pe care îl am atunci îl privesc și văd că e cel mai fericit făcându-ne pe noi fericite", declara la acea vreme Misty. 

Keo și Misty formează un cuplu de 8 ani

Relația dintre Keo și Misty a început în urmă cu 8 ani, atunci când solistul trăia încă o poveste de dragoste cu Andreea Bălan. Keo a trăit, însă, o viaţă amoroasă dublă! Când nu era cu iubita oficială, Andreea Bălan, cântăreţul o căuta pe Misty, femeia cu care are acum o fetiță și cu care și-a format o familie.

 

Citește și: 

INTERVIU Misty, viață de basm alături de Keo și de micuța Arya: "Îi ador, sunt universul meu"

Misty, pentru prima dată cu fetița lui Keo la TV! Ce zice artista despre căsătorie: "E ușor frustrant”

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul