EXCLUSIV Lidia Buble a prins gustul luxului. Ținute bizare cu care a ieșit pe stradă și obiectul de la Răzvan pe care îl poartă obsesiv

lidia-buble_5.jpg

Lidia Buble, surprinsă de fotoreporterii Click! în zona Radu Beller din București
foto: BLITZ

Nu e Bucharest Fashion Week, e Lidia Buble, la plimbare, prin București. Solista s-a transformat radical în ultima vreme, mai ales din punct de vedere vestimentar, iar aparițiile ei rivalizează cu cele ale Deliei sau Loredanei, colege de breaslă care au consacrat extravaganța în peisajul monden autohton.

Lidia Buble (27 de ani) debuta în 2014, alături de Adi Sînă, cu celebra piesă "Simțim la fel", iar imaginea de atunci a timidei din Deva nu mai are nici o legătură cu Lidia de acum, versiunea 2021. Nu știm dacă despărțirea de Răzvan Simion a contribuit la transformarea ei atât de vizibilă în  «Miss Extravaganța»,, dar cert este că artista nu poate trece neobservată.

  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • Maximize

1/6

Șapca și geanta, ambele Dior, costă 4.000 de euro

Nu o dată fotoreporterii Click! au surprins-o pe străzile din București, îmbrăcată ca pentru podiumul de modă sau ca pentru un videoclip excentric. Zilele trecute, în zona Radu Beller, Lidia atrăgea toate privirile cu o ținută pe cât de extravagantă, pe atât de scumpă. Șapca de 1000 de euro este asortată și ca imprimeu, și ca brand, cu geanta Christian Dior, pe care am găsit-o în magazinele online, de lux, la prețul de 3.000 de euro. Geanta Lidie este posibil să fi fost ceva mai scumpă, pentru că este un model personalizat cu numele ei, surpriză de care s-a ocupat fostul iubit, Răzvan Simion, în 2019, de ziua solistei.

lidia-buble2.jpg

Geanta Lidie Buble este un Christian Dior personalizat
foto: Instagram

Pantalonii-clopot, supradimensionați, au fost combinați fericit cu cizmele cu toc înalt și cu sacoul cu mâneci despicate, care lăsa la vedere o bustieră minusculă, de culoarea untului. Butonii aurii rivalizau cu cerceii și cu cureaua tip lanț. Nici manichiura impecabilă, cu ojă de un roșu-sângeriu, nu a putut trece neobservată. Lidia a mâncat o supă și a băut o cafea la o terasă din zonă, unde a poposit aproximativ 2 ore.

lidia-buble.jpg

Costumul-zebră nu avea cum să treacă neobservat
foto: BLITZ

Costumul-zebră a atras atenția în Primăverii

În octombrie 2020, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Lidia în zona primăverii, într-o ținută care "țipa" de la poștă. Costumul-zebră, cu pantaloni evazați, accesorizat cu șapcă din piele și geanta Christian Dior ar fi făcut-o și pe avangardista Lady Gaga să exclame: "Bravo, ai stil!". Lidia s-a îmbrăcat așa pentru o întâlnire cu fratele ei, Iosif Buble. Au stat aproape 3 ore la o celebră terasă din zonă, suficient cât Lidia să fie admirată de toată lumea.

Lidia Buble, Răzvan Simion, părinții ei, fosta lui soție, 5 ani de ostilitate. Problemele care le-au distrus iubirea

Lidia Buble, cadouri de lux la 26 de ani! Cum și-a surprins Răzvan Simion iubita, de ziua ei

Alte ținute șocante marca Lidia Buble

lidia-buble1.jpg

Lidia Buble, o altă ținută sexy și extravagantă
foto: Instagram

lidia-buble.png

Trenciul Burberry costă 700 de euro
foto: Instagram

lidia-buble3.jpg

Baticul Christian Dior costă și el 300 de euro
foto: Instagram
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1