EXCLUSIV Bobonete, așa cum nu îl vezi în "Las Fierbinți". Și-a luat cea mai fițoasă mașină

mihai_bobonete.jpg

mihai bobonete
MIhai Bobonete conduce o maşină sport şi locuieşte într-o vilă cochetă din Băneasa
foto: Mihai Ionescu

Mihai Bobonete, cunoscutul actor din "Las Fierbinţi", serial difuzat la Pro Tv, nu trece niciodată neobservat, iar acum cu atât mai puţin. "Bobiţă", aşa cum este alintat de fani, după rolul personajului pe care îl joacă, face furori în trafic la volanul noului său bolid, un Mustang albastru sport. Fotoreporterii Click! l-au surprins weekendul trecut pe străzile Capitalei în timp ce testa caii puterii pe care îi are sub capotă.

Mihai Bobonete (38 de ani) se descurcă bine financiar. În cinci ani de când joacă în serialul "Las Fierbinţi", actorul se pare că a fost remunerat pe măsura notorietăţii, aşa că nu este de mirare că acum fotoreporterii Click! l-au surprins la bordul unui bolid de fiţe. Bobiţă conduce un Mustang sport de mare viteză cu care face paradă pe străzi. În weekendul care tocmai s-a încheiat, vedeta s-a aflat în trafic, unde a stârnit invidia şoferilor. Mihai Bobonete a călcat pedala de acceleraţie şi s-a strecurat printre maşini, testând fiabilitatea bolidului său.

bobonete.jpg

mihai bobonete masina
Actorul din "Las Fierbinţi" conduce o maşină sport
foto: Mihai Ionescu

După ce s-a dat în spectacol, actorul s-a retras către vila sa din Băneasa. A parcat maşina, vopsită în culorile echipei de fotbal Universitatea Craiova, cu care probabil ţine, în curtea casei, şi a coborât fără să se grăbească din bolid.

mihai_bobonete_masina.jpg

mihai bobonete mustang albastru
Mihai Bobonete a făcut furori cu Mustangul său albastru
foto: Mihai Ionescu

A inspectat puţin împrejurimile şi a intrat în locuinţă. Îmbrăcat sport, în trening şi cu o şapcă pe cap, Mihai Bobonete pare că a lucrat puţin şi la aspectul său fizic, fiind mai slab cu câteva kilograme.

Mihai Bobonete, probleme la plămâni

În urmă cu două luni, Mihai Bobonete a avut ceva probleme de sănătate, fiind internat la o clinică privată. Atunci, actorul a acuzat dureri în zona cutiei toracice. După un examen clinic şi o radiografie, actorului i s-a pus diagnosticul de pneumotorax masiv (m.r. o acumulare de aer în spațiul dintre plămâni și peretele toracic),  şi a suferit o mică intervenţie chirurgicală, dar care l-a speriat teribil.

bobonete12-13-vedete-1.jpg

mihai bobonete sotie catalina
Mihai Bobonete este "Bobiță" în Las Fierbinți
foto: PRO TV

„Mă bucur că trăiesc și că sunt aici....era cât pe ce să nu pot să vin. Am fost la medic și mulțumesc pe această cale întregului spital. Doctorului care m-a operat, doamnele asistente, tuturor...M-a ajutat și doctorul care mi-a ținut un discurs motivațional înainte de operație. Mi-a zis să am încredere în mine, să mă gândesc frumos...că sunt un om bun. Chestia asta, să ți-o spună un om care nu te cunoaște. El a operat-o pe nevastă-mea, nu pe mine...Eram foarte speriat înainte de operație și a venit la mine și m-a ajutat, pentru că nu avea cine”, povestea Mihai Bobonete la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” în urmă cu o lună.   

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1