EXCLUSIV! „Mi s-a făcut milă de săraca fată”. Florin Chilian, primele declarații despre bătaia pe care Ana Maria Georgescu spune că a primit-o de la el VIDEO

chilian_sarut_cu_ana_maria.jpg

Florin Chilian Ana Maria Georgescu
Ana Maria și Florin n-au mai apucat să facă nunta, pentru că în noiembrie 2006 s-au despărțit
foto: Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Bătaia primită de Ana Maria, solista cu „Ochii tăi”, de la Florin Chilian (46 de ani) a ținut prima pagină a ziarelor luni la rând. Cu toate acestea, după incidentul din 2006, artistul face abia acum primele declarații, în exclusivitate pentru Click!

În noaptea de 23 spre 24 iulie 2006, Florin Chilian a făcut accident cu mașina, la ieșire din Cluj Napoca. În aceeași seară, artistul și iubita s-au certat, dar întâmplarea a fost relatată apoi de solistă ca fiind o bătaie soră cu moartea. Deși acuzat din toate părțile, Florin Chilian nu a dorit să facă niciodată declarații pe marginea acestui subiect sensibil, mai ales că artistul a iubit-o foarte mult pe Ana Maria. Nu doar că a ajutat-o din punct de vedere artistic, pregătindu-i relansarea în muzică la casa de discuri Roton, dar s-a și logodit cu ea, în biserică.
Aici se ridică primul semn de întrebare. Deși la patru ani de la incident Ana Maria povestea că a fost bătută crunt de Chilian în acea noapte de iulie 2006, în septembrie același an intra în biserică, la brațul lui, pentru a se logodi. De la acest eveniment, Click! Vă prezintă fotografii în exclusivitate. 

Ce fericiți erau Ana Maria Georgescu și Florin Chilian în septembrie, la doar două luni de la așa-zisa bătaie

 • Florin Chilian Ana Maria Georgescu
  Florin Chilian și Ana Maria au făcut logodna în Biserica Armenească din Capitală, la 9 septembrie 2006
  foto: Click!
 • Florin Chilian Ana Maria Georgescu
  Ana Maria și Florin au fost foarte emoționați în timpul slujbei
  foto: Click!
 • Florin Chilian Ana Maria Georgescu
  Preotul care a oficiat slujba este un bun prieten de-al solistului
  foto: Click!
 • Florin Chilian Ana Maria Georgescu
  Cei doi au făcut schimb de verighete, pe care le-au sfințit în timpul slujbei
  foto: Click!
 • Florin Chilian Ana Maria Georgescu
  La finalul ceremoniei, preotul le-a încuviințat să se sărute
  foto: Click!
 • Florin Chilian Ana Maria Georgescu
  Solista radia de fericire, greu de crezut că ar fi fost vreodată bătută de logodnicul ei
  foto: Click!
 • Florin Chilian Ana Maria Georgescu
  Cei doi au fost foarte fericiți în ziua logodnei lor
  foto: Click!
 • Florin Chilian Ana Maria Georgescu
  Solista a purtat o rochiță albă, scurtă, iar solistul un costum elegant
  foto: Click!
 • Florin Chilian Ana Maria Georgescu
  După ceremoni religioasă, cei doi au petrecut cu nașii
  foto: Click!
 • Florin Chilian Ana Maria Georgescu
  Ana Maria și Florin n-au mai apucat să facă nunta, pentru că în noiembrie 2006 s-au despărțit
  foto: Click!
 • Maximize

1/10

 

„A început să mă lovească. Mă gândeam cum să fac să scap cu viaţă”, „M-a lovit din nou, am căzut şi m-am lovit la cap de bordură”, acestea sunt unele dintre cele mai dure declarații pe care Ana Maria le-a dat cu privire la iubitul ei de pe atunci, Chilian.
Dacă până acum a tăcut, solistul spune pentru prima dată, în exclusivitate pentru Click!, varianta sa de poveste.

 
Deși are cum să contrazică toate declarațiile făcute de fosta logodnică, Florin păstrează discreția în continuare asupra subiectului și spune că nu vrea să se răzbune: „Sper să fie bine, sper să fi trecut ea peste întâmplarea asta. Nu știu dacă într-adevăr i-a fost de folos. Oricum, în societate nu i-a fost absolut deloc de folos... Când l-am văzut pe Măruță că băga de la el, și buza spartă, și arcada... Atunci mi s-a făcut mie milă de săraca fată... Probabil că au fost foarte mulți șocați de ce declarase atunci Ana Maria și aș vrea să-i liniștesc pe toți. Nu mă interesează vreo acțiune în justiție împotriva nimanui! Ba, mai mult, știu exact de ce a făcut-o, îi cunosc motivele alea profund interioare, sunt de acord cu ce a făcut, în definitiv e din ce în ce mai greu, mai ales că s-au scumpit banii și atunci chiar m-am bucurat pentru ea că și-a găsit să lucreze la o televiziune prin Oradea din câte am înțeles”.
Artistul a răspuns și întrebării despre violență. A și motivat de ce nu ar fi putut nici măcar să ridice mâna la Ana Maria: „Ar fi și greu. Având un părinte care e judecător (mama Anei Maria, n.r.), dacă-i dai un bobârnac fetei respective, s-ar putea să rămână cu semne vreo două-trei luni. Era destul de dificil să ascund o chestie de genul ăsta”. De altfel, relația nu tocmai bună cu mama-soacră se pare că a și pus punct relației, în noiembrie 2006, la numai două luni de la logodnă, când planurile pentru nuntă erau în toi.

Ce reiese din documentele de la dosar

 • Florin Chilian s-a certat cu unul dintre polițiști, pentru că acesta s-a dat la Ana Maria
 • Solista nu a declarat nimic oficial despre bătaie, ba chiar l-a numit pe solist soțul ei
 • „Am avut un șoc când am văzut cum arăta autoturismul și am leșinat, lovindu-mă la ceafă de caldarâm, dar nu mi-am pierdut cunoștiința. Apoi, între noi a avut loc o discuție, iar, la un moment dat, au ieșit în stradă niște persoane din zonă, care ne-au cerut să ne liniștim, ceea ce am și făcut... Echipajul ambulanței mi-a acordat primul ajutor și mi-a dat o fiolă de Algocalmin... Eu l-am însoțit până la ce-a de-a doua probă de sânge, după care am plecat”, a declarat Ana Maria, în dimineața accidentului.
 • Declarația asistentului-șef de pe salvarea care a intervenit la locul accidentului: „Cântăreața nu părea supărată pe Chilian”. Din același raport se observă că solista era foarte neliniștită, pe motiv că iubitul ei se luase la ceartă cu politiștii de la rutieră. Din declarația unui angajat de la ambulanță, reiese că Florin Chilian se certa cu politiștii pentru a-și apăra prietena, pe care aceștia ar fi jignit-o.
 • Verdictul SMURD Cluj: „Nu existau semne sau urme de lovituri la Ana Maria".

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5