EXCLUSIV Marian Râlea ar juca cu Bianca Drăguşanu

marian-ralea.jpg

Marian Râlea
Marian Râlea este acum profesor la Academia de Film a Ruxandrei Ion, supranumită “mama telenovelelor”

A împărţit platoul cu Nicoleta Luciu în telenovela “Iubire şi Onoare” (2010), iar astăzi nu respinge ideea de a juca alături de Bianca Drăguşanu. La 56 de ani, Marian Râlea luptă să se reinventeze în fiecare zi, fie că o face pe scenă sau dincolo de ea.

Dacă Rodica Popescu Bitănescu i-ar fi oferit Biancăi un rol în piesa sa, “Viaţă de cimitir”, nici Marian Râlea nu ar spune nu unui proiect care să o includă şi pe roşcată.

Întrebat dacă ar juca alături de iubita lui Victor Slav, “Magicianul” ne-a spus că un rol poate fi abordat altfel lângă un actor mai tânăr, fie el şi amator. “Dacă nu ştiaţi, în teatru, ca şi în film, nu actorii fac distribuţiile, iar a juca lângă un actor sau actriţă tânără este ca şi cum ai întineri puţin”, mărturiseşte Marian Râlea, pentru Click!.

Deşi nu are familie, Râlea spune că nu resimte povara singurătăţii, dar are momente când se luptă cu ea.

“Anul 2012 a fost pentru mine un an ciudat, a fost anul în care au plecat din viaţa mea dragii mei. Într-un februarie înzăpezit a plecat mama, iar la sfîrşitul verii dragul meu frate. După această experienţă tragică a urmat şi pierderea Micăi prea timpuriu şi de neînţeles (n.r. – eleva sa de la Abracadabra, care a murit pe 14 martie 2013). Am simţit acel gol în suflet ca o imensă singurătate, gol pe care lacrimile nu îl pot umple. Marea mea dragoste este teatrul, nu cred că aş putea trăi fără el, dovadă stau cele şase spectacole în premieră din această stagiune”, spune simpaticul actor, care a rămas, totuşi, cu un vis neîmplinit.

bianca-dragusanu.jpg

Bianca Drăguşanu
Bianca Drăguşanu

“Regret că, deşi am jucat  enorm,  nu  am  fost  distribuit  în  nici  un spectacol alături de fratele meu (n.r. – actorul Andrei Râlea)”. Se împarte între sălile de teatru, filmele noului val, dar rolul de profesor la şcoala de Film a Ruxandrei Ion îl acaparează cu totul. “Proiectul se adresează copiilor cuprinşi între 7 şi 12 ani. Cei mici parcurg acolo stagii de pregătire specifice profesiei de actor de TV şi film”, mărturiseşte Marian Râlea.

 

«Copiii din Abracadabra sunt familia mea»

abracadabra.jpg

Abracadabra
Abracadabra

“Magicianul” a rămas legat de copiii lui de la Abracadabra.

“Am fost şi mai suntem o familie. Dana Rogoz a fost singura care, după ce a intrat la o facultate de jurnalism, mi-a spus că ar vrea să încerce şi actoria. Andreea Caranda şi Ducu Ion au  devenit producători de TV şi film, iar Radu Bărbulescu şi Geo Morcov sunt regizori. Am lăsat la urmă imaginea Micăi, plecată atât de fără înţeles dintre noi”, ne-a mai spus el.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1