EXCLUSIV! Marcel Toader rămâne fără casă din cauza datoriilor

2-bd-toader.jpg

marcel toader
În ultima vreme, Toader a jonglat și cu problemele sentimentale, și cu cele financiare
Foto: arhivă personală

Marcel Toader va fi evacuat din apartamentul său din Brezoianu peste puţin timp, deoarece imobilul va fi vândut la licitaţie din cauza datoriilor la întreţinere. Sorin Stan, administratorul blocului care l-a dat în judecată pe afaceristul rău platnic, a primit, recent, prin Asociaţia de Locatari, hotărârea judecătorilor care admit executarea silită şi, totodată, valorificarea lui.

De mai bine de 3 ani, Marcel Toader (54 de ani) nu-şi mai achită datoria la întreţinere. Apartamentul cu două camere din strada Brezoianu, nr 10, pe care afaceristul l-a achiziţionat pe firma lui, SC BleuCiel SRL, figura cu o datorie de 35.000 de lei la întreţinere, în luna septembrie. Administratorul blocului spera că va recupera paguba, având în vedere că Marcel a încasat din emisiunile de la Antena 1, la care tot participă încă din septembrie, o sumă de peste 40.000 de euro, din scandalul divorţului de Maria Constantin. Iată că socoteala de-acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, pentru că locatarul celebru nu a achitat nici un sfanţ din datorie, iar în prezent a ajuns la 40.000 de lei, cu tot cu penalizările la zi.

Sorin Stan, prin Asociaţia de Locatari, l-a dat în judecată, iar magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au dispus executarea silită pe bun. Luna trecută, administratorul blocului din stada Brezoianu a primit hotărârea şi urmează să scoată la licitaţie imobilul în care vreme de 15 ani s-au perindat Anamaria Ferentz, Gabriela Cristea şi Maria Constantin. ”Se va vinde acest apartament, am primit hotărârea judecătorească, iar acum nu mai e vreo cale de întoarcere. Următorul pas este să-l vindem la licitaţie. Datoria e de aproape 40.000 de lei şi nu s-a mai achitat nimic, iar locatarii îmi sar mereu în cap pentru că a trebuit să mărim fondul de rulment. În septembrie, stadiul situaţiei era dacă se va executa sau nu, însă am primit o hotărâre care ne îndreptăţeşte să-l vindem ca să putem acoperi această datorie. Am actul la mine, aştept să fie scos la licitaţie”, a spus administratorul Sorin Stan.

Toader: «M-am săturat de vecini comunişti»

Pe de altă parte, Marcel Toader spune că va vinde el apartamentul, pentru că s-a săturat să locuiască cu nişte vecini comunişti şi într-un bloc vechi. ”Există un proces pe rol, nu au dreptul să scoată apartamentul acum la licitaţie pentru că nu este legal. Locuinţa este sub sechestrul statului până instanţa decide ce şi cum. Am datoria aia, dar vreau să îţi zic că 20.000 de lei sunt penalităţi pentru că ei în fiecare zi pun 1% penalităţi că aşa vor ei. Nu am vorbit cu administratorul blocului pentru că el este mână în mână cu preşedintele blocului. Ei sunt comunişti pentru că şi în ziua de astăzi vorbesc cu «tovarăş» şi «dare de seamă». Eu  de 16 ani de când stau aici nu am fost invitat la o şedinţă administrativă a lor, am intrat doar o singură dată peste ei în şedinţă şi erau un număr de opt persoane. În bloc sunt foarte mulţi chiriaşi, pentru că mulţi au moştenire apartamentul de la părinţi, iar ei l-au închiriat. Plătesc întreţinerea 1.500 de lei pe lună şi nu am căldură uneori, nu avem portar, uşile sunt comuniste, liftul este din 1977, plus că nu avem o persoană să ne dea zăpada din faţa blocului. Nu avem nici centrală, centrala este comună, aşa că până ajunge în apartament se pierde 35% din căldură. După ce se termină tot scandalul ăsta vreau să mă mut de aici”, a spus Marcel Toader pentru Click!

Maria Constantin, în rochie de mireasă

Zoom
În așteptarea divorţului, Maria defilează în rochie de nuntă

S-au iubit patru ani, dintre care doi ani au fost căsătoriți, iar acum sunt la un pas să-şi pună semnăturile pe actele de divorţ. Maria Constantin și Marcel Toader au plecat pe drumuri separate, însă despărţirea, venită la pachet cu un scandal de pomină, i-a păstrat în centrul atenţiei. Artista de muzică populară este din ce în ce mai solicitată la concerte, dar şi în prezentări de modă, iar trupul perfect o ajută să se decurce onorabil pe podium.

Luni, 6 noiembrie, Maria a defilat în cadrul evenimentului organizat de Alin Gălăţescu la Hotel Hilton, iar recent a realizat o şedinţă foto, îmbrăcată în rochii de mireasă create de designerul Florin Burescu, cel care are grijă și de imaginea ei de scenă. “Am organizat o ședință foto pentru rochiile de mireasă pe care le propun pentru 2018 clientelor mele. Am sunat-o pe Maria să colaborăm, ea a acceptat să fie imaginea colecției mele. Așa că a îmbrăcat două tipuri de rochii atât în defilarea de modă, cât și pentru ședința foto. Vreau să îți zic că delicatețea și feminitatea ei mi-au făcut rochiile să aibă un farmec aparte. Prezentarea de modă a avut loc în Craiova, zilele trecute, iar ședința foto la București”, ne-a spus Florin Burescu.

loading...