EXCLUSIV Mădălin Voicu și-a luat iubita și s-a mutat la mama. Cum arată conacul de 2 milioane de euro

5.jpg

Adriana și Mădălin Voicu au o relație fericită de 3 ani

După ce a divorţat de pictoriţa Carmen Olteanu (39 de ani) cu care are doi băieţi, Mădălin Voicu (67 de ani) s-a mutat în casa care a aparţinut tatălui său, marele violonist Ion Voicu. Politicianul locuieşte acum cu mama lui, care are 88 de ani, dar şi cu actuala iubită, Adriana (45 de ani). Imobilul e un conac monument istoric evaluat de specialişti la peste 2 milioane de euro.

Mădălin Voicu s-a  întors în casa părintească după trei mariaje eşuate. De ultima soţie, pictoriţa Carmen Olteanu, fostul politician a divorţat în iunie 2017, însă până să introducă actele, el deja se afişa cu o brunetă pe nume Adriana, cu care are o relaţie şi în prezent. Fostul politician a părăsit domiciliul conjugal şi s-a refugiat cu iubita chiar în casa în care a copilărit.

Conacul valorează peste 2 milioane de euro

12-66.jpg

În această vilă-monument din Capitală locuiește familia Voicu

 

Este vorba despre un conac cu istorie interesantă şi evaluat de specialişti la peste două milioane de euro. Vila plină de tablouri scumpe şi alte obiecte de preţ a aparţinut bunicilor lui şi le-a fost confiscată de comunişti.

12-2-mediafax_foto-bogdan_maran.jpg

La 88 de ani, Magdalena Voicu e îngrijită de fiul ei și de iubita lui

 

După 1989, ei au reuşit să recupereze imobilul care a revenit în proprietatea marelui violonist Ion Voicu şi a soţiei lui, Maria Magdalena. Casa familiei Voicu este situată chiar pe lângă parcul care poartă numele regretatului violonist Ion Voicu, iar în prezent, seniorul Mădălin locuieşte acolo nu doar cu iubita, ci şi cu mama lui, doamna Maria Magdalena (88 de ani).

Pentru că doreşte să îşi îngrijească mama, dar şi forţat de împrejurări, întrucât nu avea alternativă locativă după divorţul de Carmen Olteanu, celebrul artist a decis să se stabilizeze în conacul muzeu. Imobilul are la parter saloanele amenajate de Magdalena Voicu, iar etajul este dedicat Ralucăi Voicu, sora politicianului. Convieţuirea în trei este foarte bună, iar weekendurile devin şi mai frumoase când casa răsună de glasurile nepoţilor, respectiv copiii lui Mădălin Voicu din mariajul cu Carmen Olteanu. Ştefan (9 ani) şi Ion (7 ani) sunt preferaţii bunicii şi ori de câte ori ajung în casa muzeu, aceasta se luminează.

12knlkl.jpg

Politicianul, Carmen Olteanu și fiii lor, Ștefan (9 ani) și Ion (7 ani)

 

Politicianul şi pictoriţa împart custodia copiilor, însă prin tribunal încă se mai războiesc atât pentru programul de vizitare, cât şi pentru pensia alimentară. Despre iubita actuală, Voicu spune că se înţelege cu ea cel mai bine dintre toate femeile pe care le-a avut alături. „Am revăzut-o (pe Adriana – n.r.) în februarie 2017, era o atracţie nevorbită, dar simţită. Nu prea ştiu să fac curte, dar până la urmă am pupat-o. Nu a fost ceva pregătit, puteam să mă trezesc cu o geantă în cap. Trăim acum nişte stări de parcă am fi împreună de 25 de ani. E destin! Am avut trei neveste, dar o relaţie atât de caldă nu am mai avut!”, a spus Mădălin Voicu la Antena Stars.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1