EXCLUSIV Liviu Teodorescu, viaţa după ''Vocea României''

După ce a participat la Vocea României, a jucat în serialul „Pariu cu viaţa" şi a făcut parte din trupa LaLa Band, Liviu Teodorescu (22 de ani) a reuşit să păşească cu dreptul în cariera solo.

Chiar dacă nu a câştigat marele premiu, tânărul nu a renunţat la muzică şi munceşte de zor în studio, sub aripa protectoare a lui Marius Moga. Odată cu lansarea primului single din carieră ''Eşti piesă'', Liviu Teodorescu a reuşit să îşi facă loc în showbiz, unde a strâns numeroşi fani.

În prezent, cariera muzicală a lui Liviu Teodorescu este în plină ascensiune. După ce a realizat o colaborare cu Andra, la piesa ''Aşa e dragostea'', melodie care a reuşit să se menţină în primele topuri din industria muzicală, artistul pregăteşte multe alte surprize, pe care le veţi afla din interviul următor.

Click!: Ai participat la''Vocea României''! Ce crezi că ţi-a lipsit pentru a câştiga?

Liviu: Sunt două modalităţi prin care gândeşti un concurs. Să vrei să îl câştigi şi să te bucuri de experienţa pe care o ai acolo. La început, am luat totul ca pe o experienţă frumoasă. Spre finalul concursului, când am rămas doar doi, a intervenit concurenţa. Mi-am dat seama că nu trebuia să se întâmple asta. Greşeala mea din semifinală a fost că m-am raportat mai mult la ce era în exteriorul meu şi am vrut să depăşesc. Nu mă mai raportam la mine, să încerc să fiu într-o competiţie cu mine.

Click!: Ce te-a atras să îl alegi pe Marius Moga ca antrenor?

Liviu: Orice m-a atras, se pare că nu am greşit. Empatizam oarecum cu el, am vrut să învăţ să compun şi să produc, pe lângă cântat. Cântatul e o chestie care îmi vine absolut natural, şi pe care Dumnezeu mi-a dat-o şi o exploatez la maxim. Asta cu compusul e mai greu, trebuie să fie cineva care să te înveţe.

Click!: Cine te-a îndrumat să mergi la un concurs de muzică?

Liviu: Părinţii mei au fost cei care m-au îndrumat. Mi-am dorit foarte mult să ajung la ''Vocea României''. Când se apropia ziua preselecţiilor, am fost un pic reticent. Ai mei îmi ziceau că trebuie neapărat să mă duc. Aveam 18 ani atunci, eram cu Bac-ul. Eram foarte aglomerat. Mai bine mă concentrez pe un lucru şi îl fac bine. În ziua când am dat proba la limba română pentru Bacalaureat, am fost şi la preselecţii pentru ''Vocea'', unde am stat până seara târziu. Până la urmă ai mei au fost cei care m-au încurajat. Dar uite că s-a meritat tot efortul depus şi sunt foarte mulţumit.

Primul single din cariera sa a avut un succes neaşteptat

Primul single din cariera sa a avut un succes neaşteptat

Click!: Tatăl tău e actor. De la cine ai moştenit însă talentul pentru muzică?

Liviu: De la tatăl meu am moştenit talentul pentru actorie. Cel pentru muzică e un adevărat mister. Toţi de la mine din familie cântă, dar nu la un nivel profesionist.

Click!: Melodia ''Eşti piesă'' a fost primul single din cariera solo şi ai cântat-o pentru prima oară în semifinala din 2013 de la ''Vocea României''.

Liviu: Am cântat-o ca invitat special, dar, de fapt, prima piesă cu care am apărut a fost ''Electronic Symphony'', pe care a făcut-o tot Marius Moga. Am făcut eu ceva şi tot am apărut. M-am mişcat destul de repede. După concurs, m-a sunat Marius şi m-a chemat la studio să înregistrăm o piesă, dar nu mă aşteptam să fie lansată aşa repede. Şi melodia ''Eşti piesă'' a prins destul de bine la public, ceea ce nu poate decât să mă bucure.

Click!: Ai fost recent şi într-un turneu în 18 oraşe. Cum te-au primit fanii?

Liviu: Am fost în turneul care s-a numit WTF Tour. A fost foarte mişto, nu a fost primul de acest gen, mergeam şi cu trupa Lala Band în turnee. Cel mai tare public a fost în oraşul Vaslui, toată lumea îmi cunoştea piesele, fredonau melodiile în acelaşi timp cu mine şi fost incredibil. În toate oraşele m-am simţit excelent.

Click!: Ai colaborat pentru câteva artiste, precum Amna şi Ruby...

Liviu: Da. Am compus la piesa Amnei, pentru Ruby am fost doar producător. Am fost destul de aglomerat, pentru că mă ocup şi eu cu noul meu single.

Click!: Eşti co-antrenor la ''Vocea României''! Ai terminat filmările?

LIVU; Nu am terminat filmările. Am filmat doar confruntările şi urmează live-urile. Mă înţeleg foarte bine cu Marius Moga, ne înţelegem din priviri în privinţa concurenţilor.

Click!: După piesa ''Aşa e dragostea'' alături de Andra, ce urmează pe viitor?

Liviu: Piesa cu Andra a fost un real succes, e în continuă creştere. O să lansez un single nou. Piesa cred că va fi gata în noiembrie. Îmi petrec foarte mult timp în studio, stau câte 10-12 ore. Tot despre dragoste va fi noua piesă, am pornit pe drumul ăsta, o duc până la capăt.

Liviu Teodorescu continuă colaborarea cu Marius Moga

Liviu Teodorescu continuă colaborarea cu Marius Moga
FOTO: Arhiva personală

Click!: Pe lângă faptul că munceşti de zor la o nouă piesă, mai ai timp liber pentru vacanţe?

Liviu: Am fost în Sibiu, m-am relaxat. Am fost în vacanţă de capul meu. Am mâncat de nu am mai ştiut de mine şi deşi cred că am plecat mai gras cu 5 kilograme de acolo, totul a fost foarte frumos. Am vizitat tot ce se putea în Sibiu. Îl ştiu ca în palmă.

Click!: Dacă o să mai ai ocazia, vei mai participa la un alt show de talente?

Liviu: Nu cred că aş mai avea puterea să particip. Am descoperit acum muzica din alt punct de vedere. Înainte o gândeam ca pe o performanţă, vroiam să cânt bine. Şi acum îmi doresc să cânt la fel de bine, poate şi mai bine de atât. Cred că piesele pe care le faci te recomandă cel mai mult.

Click!: Dacă ţi s-ar propune un rol într-un serial sau telenovelă, ai accepta?

Liviu: Aş accepta în măsura în care m-aş asigura că am timp să merg la studio, să fac treabă. ''Pariu cu viaţa'' mi-a ocupat foarte mult timp, dar a fost un real succes. Când te implici într-un proiect, pui suflet. Nu sunt genul care să facă multe lucruri deodată. Mai bine fac un singur lucru, dar să fie făcut ca la carte. Cariera în muzică este pe primul plan acum.

Click!: Ţi-ai câştigat o grămadă de fani.

Liviu: Am pornit de la premisa că mă bazez pe ceea ce cânt. Vocea e un element cheie pe care trebuie să îl ai. Fanii mi i-am câştigat prin munca mea. Acun sunt sus, însă se poate şi mai sus şi muncesc pentru asta. Pun cărămidă cu cărămidă, încă mai construiesc.

Click!: Cine crezi că va câştiga ediţia de anul acesta de la ''Vocea României''?

Liviu: Am văzut foarte mulţi oameni talentaţi. Nu dau nume, dar de voce ţine totul. Important e să ajungi la inima publicului.

Click!: În afară de muzică, cum îţi petreci timpul liber?

Liviu: Îmi place să mă plimb cu bicicleta, ador să mă uit la filme. Îmi place să merg la sală, să citesc.

Click!: Ce te vezi făcând pe viitor?

Liviu: Evident, tot muzică. Încerc să mă afirm, să ajung la 30 de ani şi să fiu un artist pe picioarele mele.

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1