EXCLUSIV Lavinia, te pregăteşti să-i faci un copil lui Ştefan Bănică?

l12-3-bd-1-35col-lavinia-s.jpg

Lavinia iese din clinică, ținând la vedere plicul cu investigațiile medicale
Foto: Mihai Ionescu

Sunt specialişti în surprize şi se pare că mai coc una. După ce în septembrie s-au căsătorit în secret, în Bulgaria, Lavinia şi Ştefan Bănică ar trebui să treacă la nivelul următor, mai exact să-şi mărească familia. Şi iată că ar fi ceva semnale, pentru că noi am surprins-o pe solistă, cu analizele în mână, ieşind de la o celebră maternitate, specializată pe fertilizare in vitro.

Miercuri, 8 noiembrie, în jurul orei 13.30, Lavinia Pârva (32 de ani) îşi face apariţia, însoţită de o prietenă, la clinica Regina Maria din Băneasa. Îmbrăcate lejer, cu zâmbetul pe buze, fetele se ţin de mână, probabil dintr-un exces de tandreţe sau pentru a-şi face curaj. Intră în clădirea pe care scrie, cu litere uriaşe “Centrul de fertilitate şi medicină materno-fetală”, de unde ies cu un document, probabil o trimitere, pe care Lavinia o ţine în mână, la vedere.

l22-3-bd-2-2col.jpg

Lavinia și prietena ei se țin de mână în drum spre spitalul din Băneasa
Foto: Mihai Ionescu

Se îndreaptă apoi către spitalul privat aflat pe aceeaşi stradă, după care ajung la clinica Regina Maria din zona Televiziunii Române, unde zăbovesc mai bine de 50 de minute. La plecare, nevasta lui Ştefan Bănică avea în mână celebrul plic mare, alb, pe care cu toţii îl primim la clinici, şi în care se află analizele şi investigaţiile medicale.

Prietena ei avea, la propriu, mâinile în sân, aşa că n-a fost incomodată de nimic atunci când fetele au decis să-şi facă un selfie în plină stradă. La plecare, s-au pupat, iar Lavinia şi-a continuat drumul către maşină, cu plicul în mână.

l32-3-bd-3-2col.jpg

Cele două, ieșind din clădirea pe care scrie “Centrul de fertilitate și medicină materno-fetală”
Foto: Mihai Ionescu

Contactată ieri de Click! şi întrebată dacă este însărcinată sau dacă se pregăteşte să devină mamă, solista nu a părut surprinsă, dar a negat total. Mai mult, ne-a spus că plicul cu analizele nu-i aparţinea, deşi la despăţirea de amică acesta a rămas la ea în mână.

”Dacă se întâmplă acest lucru o să fie o mare bucurie şi chiar o să vă anunţăm, însă tot ce vă pot spune este că acum nu sunt însărcinată. Perioada aceasta, vă spun foarte sincer, este atât de aglomerată, încât nu am în plan să devin mămică. Eu şi Ştefan avem spectacole multe. El joacă la teatru, se pregăteşte şi pentru concertul din decembrie, de la Sala Palatului, eu am o piesă frumoasă pentru luna următoare, cântăm şi de Revelion, aşa cum am făcut în fiecare an, iar în ianuarie lansez o piesă şi un videoclip. Într-adevăr, am fost la o clinică, la un moment dat, am şi greşit destinaţia, pentru că trebuia să mergem în altă parte, iar plicul cu analize îi aparţinea prietenei mele. Pentru ea am mers acolo”, a declarat soţia lui Ştefan Bănică pentru Click!.

l42-3-bd-4-2col.jpg

La despărțirea de amică, Lavinia rămâne ea cu plicul
Foto: Mihai Ionescu

Dorinţa de a avea copii şi-a exprimat-o recent într-o declaraţie pe care ne-a oferit-o faţă în faţă, la un eveniment monden. “Nu m-am gândit încă la un copil, dar probabil, ca orice femeie, vine şi dorinţa asta. Sunt foarte, foarte fericită. În general sunt fericită pentru tot ce-mi oferă viaţa”.

S-au căsătorit în septembrie, în secret, în Bulgaria

I s-a schimbat viaţa la 180 de grade de când a devenit iubita lui Ştefan Bănică, iar acum, după şase ani de relaţie, Lavinia Pârva are verigheta pe deget.
N-am văzut-o mireasă, căci nunta a avut loc în secret, în septembrie, în Bulgaria, invitaţii fiind aduşi acolo sub pretextul că solistul îşi serbează ziua de naştere (n.r. pe 18 octombrie a împlinit 50 de ani).
Petrecerea de nuntă a fost extrem de reuşită, susţin surse din apropierea familiei, mai ales pentru invitaţii care au fost cu atenţie selectaţi pentru evenimentul care s-a vrut intim şi....secret!.
“Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent”, a declarat Ştefan Bănică la “Dincolo de aparenţe” (Antena Stars).

Andreea Marin a avut două sarcini extrauterine

În ianuarie 2006, Andreea Marin s-a căsătorit cu Ştefan Bănică, iar pe 15 decembrie 2007 celebra vedetă a devenit pentru prima oară mămică. Aceasta a dat naştere unei fetiţe, pe care a botezat-o Violeta, iar micuţa se zvoneşte că ar fi venit pe lume după nenumărate fertilizări in vitro, însă fosta ”Zână”  a emisiunii ”Surprize, surprize” a negat: ” Eram dispusă, şi nu văd nici o ruşine în acest lucru, să apelez la fertilizare in vitro”.

l52-3-bd-5-15col-violeta-a.jpg

Ştefan Bănică, Andreea Marin şi Violeta

Însă, diva recunoaşte că a trecut printr-o traumă după ce a avut două sarcini extrauterine. “Îmi doream atât de mult să devin mamă, dar nenorocul a două sarcini extrauterine mi-a spulberat speranţele. Medicii mi-au spus apoi că m-am recuperat în timp şi că pot deveni mamă, dacă scap de stresul zilnic ce nu-mi lasă corpul să se relaxeze. În sfârşit, pur şi simplu mi-am lăsat mintea şi sufletul în mâinile lui Dumnezeu şi mi-am zis că dacă El o să vrea o să se întâmple, dacă nu, nu”, povestea, Andreea Marin, la “Ce se întâmplă, doctore?”.
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1