EXCLUSIV Larisa, soția lui Alin Oprea de la Talisman, mesaj dur după despărțire. El cu noua iubită, ea cu copiii

alin_si_larisa_oprea.jpg

Alin și Laris Oprea, 22 de ani de căsnicie și 23 de relație
foto: Facebook

Divorțul dintre Alin Oprea de la Talisman și soția sa e doar o chestiune de timp. Luna aceasta se pare că cei doi vor ajunge să divorțeze oficial, la notar. Atât cântărețul cât și soția sa s-au resemnat cu despărțirea și zâmbesc din nou. Alin are cântări pe Litoral, ea a slăbit și arată mai bine ca oricând, semn că îi priește viața de burlăciță.

După 22 de ani de căsnicie, Alin Oprea de la Talisman și partenera sa, Larisa, au decis să divorțeze. Distanța dintre ei și faptul că solistul și-ar fi găsit o iubită au fost motivele care le-ar fi zdruncinat mariajul. Așa cum Click! a mai scris, se pare că relația lor s-a șubrezit odată cu plecarea Larisei în Anglia. În 2017, partenera "talismanului" s-a mutat la Londra cu cei doi copii ai lor, acolo unde aceștia își continuă studiile. Melissa (18 ani) este în clasa a 12-a la cel mai important colegiu de muzică din lume - BRIT School London (British Record Industry Trust School), iar Adrian (21 de ani) este student la The British and Irish Modern Music Institute (BIMM), tot cu profil muzical. Aflați la o depărtare de 2.000 de kilometri, Alin și Larisa au încercat să nu se distanțeze și în relație, așa că au făcut naveta lunar, cel puțin în primul an. Dar iată că s-a ajuns la divorț.

Alin Oprea are o nouă iubită și concerte pe Litoral

"De ceva timp, Alin are o altă parteneră. Distanța nu e bună în căsnicie și, probabil, soția lui și-a asumat acest lucru. Ce bărbat din lumea asta poate să stea singur, să își facă de mâncare, curățenie și să își spele hainele, ca să nu mai zicem de alte lucruri firești?!", a declarat o sursă din anturajul celor doi pentru Click! Pe de altă parte, se pare că Alin ar fi avut și alte" scăpări".

"Au fost mai multe motive pentru care am părăsit trupa Talisman, unul dintre ele fiind acela că Alin bea până cade sub masă, pentru că aşa e el, beţiv. Există martori în acest sens, toţi cei care erau în trupa Talisman acum cinci ani pot confirma acest lucru", spunea Tavi Colen, în urmă cu mai mulți ani, după ce a fost alungat din trupa Talisman! Iată, că la o lună de când au apărut primele zvonuri despre divorț, cei doi soți confirmă situația dintre ei și se pare că s-au resemnat perfect cu faptul că nu mai sunt un cuplu. Alin Oprea cântă pe litoral, unde are mai multe concerte, la Phoenicia Hotel, sau în Caravana lui Axinte. Are o iubită care îl însoțește peste tot, iar prietenii spun despre el că este fericit: "Alin e mai liniștit, zâmbește mai mult și chiar îi merg toate bine pe ambele planuri", au spus aceștia pentru Click!

larisa-oprea.jpg

Așa arată acum Larisa Oprea. Aici, fericită, alături de copii
foto: Facebook

Larisa Oprea zâmbește din nou. Ce mesaj a lăsat pe Facebook

Nici Larisa nu e mai departe! Se vede din fotografii cum radiază alături de copiii ei. A slăbit foarte mult, face sală și este plină de mușchi, dar și de tatuaje. Abordează ținute tinerești, are o tunsoare cu breton, semn că ține pasul cu cei doi copii ai ei. Larisa a confirmat despărțirea, după ce un prieten i-a scris un comentariu pe Facebook. "Sa știi că nu numai copiii sunt perfecți. Sunteți o familie perfectă cu toții, sunteți niște frumoși, să nu-l uităm pe Alin", a scris admiratorul pe Facebook, iar imediat a venit și replica Larisei: "Să-l uităm!".

Un răspuns clar și răspicat, din care reiese că soția a fost afectată de faptele lui Alin, dar și de decizia luată ulterior de comun acord. Cel mai mare sprijin al Larisei au fost Melissa și Adrian. Ei i-au fost alături mamei lor, o susțin și sunt de partea ei. Se pare că nu mai este cale de împăcare între cei doi, iar divorțul ar urma să se concretizeze luna aceasta. "Peste două săptămâni voi vorbi despre acest lucru", a spus Larisa, semn că își dorește ca situația să se așeze și să poată face toate demersurile legale. 

Citește și:

Alin Oprea de la Talisman divorțează? Poza cu care soția lui, Larisa, și-a îngrijorat fanii

Viciile l-au lăsat pe Alin Oprea fără căsnicie? Cine e noua femeie din viața lui

Loading...

Citește și

  • Alin și Laris Oprea au împlinit 22 de ani de căsnicie

    Mesajul romantic postat de Larisa, soția lui Alin Oprea (48 de ani), solistul din trupa Talisman, a făcut furori pe Internet. Celebrul cuplu a împlinit 22 de ani de căsnicie și 23 de relație, însă, din păcate, nu pot ciocni un pahar de șampanie decât virtual, de la distanță, căci Larisa se află la peste 2.000 de km distanță, tocmai la Londra, unde cei doi copii ai lor se află la studii.

  • Cei patru artişti de calibru, care odinioară învârteau femeile pe degete, căci erau talentaţi şi şarmanţi, nu credeau că vor renunţa vreodată la burlăcie. Cum de ceea ce fugi nu scapi, iată că şi pe ei i-a lovit dragostea fulgerător chiar la show-urile lor, femeile iubite aflându-se printre spectatori.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1