EXCLUSIV Jorge, ușurat de 2.500 de euro lunar. Ăsta să fie motivul pentru care nu-i plătește pensia fetiței lui?

jorge.jpg

Jorge vrea să revină în muzică
Jorge vrea să revină în muzică
Foto Facebook

A divorţat acum doi ani de Alina Crăciun, însă n-a încheiat de tot socotelile cu aceasta. Jorge (32 de ani) a rămas restant la plata pensiei alimentare pentru Karina Maria, copilul lor de 6 ani.

Din cei 1.000 de euro pe care trebuie să-i dea lunar fetiței, se pare că solistul abia dacă reușește să cotizeze cu 1.000 de lei. Potrivit surselor Click!, cântărețului îi este din ce în ce mai greu să facă față cheltuielilor, mai ales de când a rămas fără emisiunea „România dansează” de la Antena 1.

De când a rămas fără acest proiect, cântărețul câștigă cu 2.500 de euro mai puțin, în fiecare lună. În acest moment, George Papagheorghe, așa cum e trecut în buletin, participă doar la „Te cunosc de undeva!”, mai precis la cel de-al șaselea sezon, care revine la Antena 1 din 15 septembrie. Dar aici este remunerat cu o sumă mult mai modestă. „A văzut că nu mai câștigă bani mulți din televiziune și vrea din nou să revină în muzică. După ce a lansat în 2013 piesa şi videoclipul «Geamantanul», împreună cu Pavel Startan, nu s-a mai întâmplat nimic cu cariera lui. Acum vrea din nou să se afirme pe scenă”, a spus, pentru Click!, un apropiat al lui Jorge.

Povestea este susținută și de faptul că zilele trecute solistul a fost văzut intrând ba în studioul muzical al lui Smiley, „HaHaHa Production”, ba în cel al „Micuțului Motzart”, „DeMoga Music”. Doar că, până va lansa o nouă melodie, sursele Click! au povestit că Jorge are doar colaborări minore: „Pune voci pentru studiouri, lucrează la filme de animaţie şi încearcă să aibe tot felul de colaborări muzicale plătite”.

Amândoi s-au recăsătorit

Alina Crăciun şi George Papagheorghe au divorţat la sfârşitul anului 2012, în termeni amiabili, la notar. Nu au avut timp să sufere prea mult după această decizie şi fiecare şi-a găsit sufletul-pereche. Roşcata s-a căsătorit vara trecută, la 1 iunie, cu un afacerist evreu, Ilan Laufer (29 de ani), într-o atmosferă de basm. Nici fostul soţ nu a fost mai prejos la acest capitol. Interpretul Jorge s-a cununat civil în august, anul trecut, cu o femeie de succes în domeniul afacerilor, mai mare cu zece ani decât el, Ramona Podea (41 de ani). Cei doi au avut parte de o petrecere de pomină la un restaurant din Herăstrău.

Loading...

Citește și

  • Puţine sunt cazurile când, după un divorţ, copilul acceptă imediat un tată vitreg! Excepţia de la regulă o face Karina, fetiţa Alinei Laufer şi a lui Jorge. După despărţirea părinţilor ei, micuţa în vârstă de 5 ani l-a îndrăgit imediat pe actualul partener al mamei sale. Mai mult, aceasta îi spune „tată" lui Ilan Laufer!