EXCLUSIV! A izbucnit scandalul între Cornel Galeș și cei doi fii ai Ilenei Ciuculete

2-3-bd-foto-4-3col-14cm.jpg

Scandal uriaş între soţul şi băieţii regretatei artiste

Ileana Ciuculete nu-şi poate găsi liniştea nici după moarte! Rudele cântăreţei îl acuză pe soţul acesteia, Cornel Galeş, că a dat de pomană, la parastasul de trei luni, doar o roşie, un pateu şi un cârnăcior. Scandalul care mocnea de ceva vreme este acum „pe faţă”.

Pozează în familie fericită, însă lucrurile nu stau deloc aşa. Totul a început la scurt timp după decesul Ilenei Ciuculete, când au ieşit discuţii aprinse între Cornel Galeş (58 ani) şi băieţii Ilenei Ciuculete din prima căsătorie, Mugurel şi Cristian Sfetcu.

Zoom
Cornel Galeş a fost căsătorit cu Ileana Ciuculete peste 20 de ani

 

Bărbatul n-a reuşit să menţină până la capăt o relaţie bună cu familia regretatei artiste Ileana Ciuculete, care s-a stins din viaţă la 14 martie. La pomana de trei luni pentru cântăreaţa de muzică populară, Cornel şi-a pus în cap familia soţiei sale, pentru că nu i-a anunţat pe oameni din timp pentru parastas. “Familia Ilenei s-a plâns că Galeş i-a anunţat foarte târziu de pomana de trei luni, iar ei nu au putut ajunge. Ei sunt supăraţi că soţul artistei a dat de pomană la parastas în pacheţele doar o roşie, un pateu şi cârnaţi, şi ăia preparaţi de doamna Belu, naşa de cununie a Ilenei şi a lui Cornel. Mugurel şi Cristian mai aveau un cui contra lui Cornel, acela că nu i-a chemat la spital, decât cu două zile înainte să moară artista, în condiţiile în care aceasta era internată de trei săptămâni”, a declarat pentru Click! un apropiat al familiei.

Zoom
Cristi, fiul cel mic al cântăreţei, a înregistrat de curând un videoclip la mormântul mamei

Discuţii au pornit şi de la bani. Cornel le-a promis băieţilor câte 3.000 de euro, dar i-a dat doar fiului cel mare al Ilenei, lui Mugurel, şi asta după o ceartă cu acesta. De atunci, Mugurel Sfetcu a rupt orice legătură cu Cornel Galeş. “Am tăcut, am făcut-o pentru mămica, am crezut că se schimbă Cornel. Am vrut să ne avem bine. Nu ne are decât pe noi, nu vorbeşte nici cu fata lui şi nici cu fratele lui. Dar el confundă bunul simţ cu bunătatea. Nu mai vorbesc cu el, am întrerupt orice legătură”, s-a plâns Mugurel Sfetcu unui apropiat. Fiii artistei s-au mai necăjit şi că bărbatul s-a grăbit să încheie succesiunea la notar, la doar câteva zile de la înmormântare.

 

“Abia o îngropase pe mămica şi mă suna şi la 8 dimineaţa să mergem la notar...”, a mai povestit unui apropiat fiul cel mare al artistei. Băieţii mai sunt supăraţi şi pentru că ei nu au primit un obiect de-al mamei lor, drept amintire. “Băieţii n-au primit nici măcar o bijuterie de-a Ilenei, care a avut 3 kg de aur, o mulţime de costume şi haine de blană. Unde sunt acestea? Doar două ii au ajuns într-un final la soţia lui Mugurel. Cornel şi-a făcut imagine, face pe bunul samaritean, dar când colo... A primit bani grei să apară la televizor, iar băieţilor le-a scos ochii cu 500 de euro, pentru 2 emisiuni şi câte 1000 lei la emisiunea în care a adus-o şi pe mama Ilenei, să facă bani. Le-a cerut tuturor câte 500 de lei din cei 1000 primiţi, chipurile, pentru a plăti nişte piese pentru fiul cel mic, Cristi”, a mai povestit sursa noastră.
Cornel Galeş a povestit în exclusivitate pentru Click! că a fost taxat de rude pentru că nu le-a dat de pomană pat, şifonier şi masă, conform unei tradiţii. Săptămâna trecută, el se plângea pe Facebook că este hăituit: “Zânica mea dulce, m-ai lăsat aici să fiu hăituit de rude şi înjurat de rude apropiate, nu mă uita aici”. Acesta spune că nu s-a referit la băieţii artistei, cu care ar avea o relaţie bună, ocupându-se de cariera lor, susţinând că primul spectacol are loc pe 25 iunie.

Click! spune

Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă pe 14 martie. Artista a fost diagnosticată, cu doar două săptămâni înainte, cu cancer la oase, ciroză galopantă şi hepatita C. Avea 64 de ani.

loading...
Loading...

Citește și