EXCLUSIV Pe cine ar vrea de soţ Iulia Vântur? "E un bărbat puternic"

iulia_vantur_2.jpg

Iulia Vântur se simte cea mai frumoasă femeie atunci când iubeşte
Sursă foto: arhivă personală

Iulia Vântur nu e pregătită să ajungă la altar alături de bărbatul iubit. Recunoaşte că iubeşte şi vorbeşte la suprlativ despre actorul indian Salman Khan, dar păstrează în continuare o umbră de mister asupra relaţiei ei, aşa cum ne-a obişnuit.

În urmă cu o lună, Iulia Vântur l-a vizitat din nou pe Salman Khan, în India. S-a întors de acolo cu un zâmbet larg pe buze şi, de câte ori e întrebată despre actorul indian, i se citeşte fericirea pe chip.

"E o relaţie de prietenie din care am învăţat multe. E un bărbat puternic, din moment ce atâţia oameni îl iubesc...", a spus ea pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23:00, pe Prima TV.

iulia1.jpg

Iulia nu se gândeşte încă la măritiş

Cu toate acestea, Iulia nu se simte încă pregătită să se mărite. "Nu mă grăbesc să fac asta, ştiu că toate lucrurile se întâmplă când trebuie. Poare că nu sunt pregătită", a mai spus ea.

Cât despre bărbatul perfect, Iulia susţine că acest "titlu" i se atribuie fără doar şi poate tatălui ei, un bărbat care a făcut totul pentru fericirea familiei lui.

"Bărbatul perfect e tata. E un bărbat puternic, a avut mereu ca prioritate familia, arată bine, a făcut mereu totul pentru mine, copilul lui", a mai precizat blondina.

iulia_vantur.jpg

Iulia l-a vizitat pe Salman în urmă cu o lună

Ultima plecare în India a ajutat-o pe Iulia să se simtă şi mai încrezătoare în forţele proprii.
"Eu am învăţat să mă accept aşa cum sunt, cu bine şi cu rele", a spus ea, precizând că nu ar ierta niciodată într-o relaţie infidelitatea.

"Fără să mă gândesc prea mult, aş spune adulterul. Doar că şi aici depinde de foarte multe lucruri. Nu ştiu, nu am fost pusă în această situaţie niciodată. Nu m-am certat cu nicio femeie pentru un bărbat", a încheiat frumoasa blondină.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Iulia Vantur a fost transformată în Zeiţa Frangipani

    Iulia Vântur a fost transformată în Zeiţa Frangipani de specialiştii de la Jovsky Studio, în cadrul rubricii “Transformări radicale by Jovsky” de pe site-ul www.zonamondena.ro. Hair Stylistul Adrian Perjovschi şi make-up artist-ul Cristina Bârsan au preschimbat-o pe Iulia Vântur, în doar patru ore, într-un personaj foarte aproape de sufletul ei.

  • La 33 de ani, Iulia Vântur pare să-şi fi împlinit visul: a ajuns actriţă la Bollywood, dar drumul său e abia la început. După ce emisiunea „Dansez pentru tine" a fost scoasă din schema de la PRO TV, frumoasa prezentatoare s-a gândit serios să-şi încerce norocul în varianta indiană a emisiunii.