Iubita lui Bănică, spaima impresarilor! - EXCLUSIV

lavinia.jpg

Lavinia Pârva are mult mai multe pretenţii din punct de vedere artistic de când este iubita oficială a lui Bănică junior

De când e iubita lui Ştefan Bănică (46 de ani), Lavinia Pârva (29 de ani) şi-a luat nasul la purtare şi a început să aibă pretenţii de mare star, în carieră. Pentru că nu a găsit impresarul care să-i cânte în strună, bruneta a trecut de la unul la altul, în decurs de nouă luni. Click! a aflat motivele pentru care aceştia au lăsat-o în „pom” pe cântăreaţă.

Nu a mai rupt topurile de pe vremea când cânta în trupa Spicy hit-ul „Mi-e frică să dorm singurică”! Lavinia Pârva intrase într-un con de umbră, însă, după „combinaţia” cu fostul soţ al Andreei Marin, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade, bruneta din Banat bucurându-se de multă atenţie din partea presei şi a televiziunilor.

banica_stefan.jpg

Ştefan Bănică

Totodată, eticheta de „iubită a lui Ştefan Bănică”  i-a crescut şi exigenţele profesionale. Astfel, în toamna anului 2013, Lavinia a renunţat la colaborarea cu Mihai Constantin Pascu, zis Mym, cel care din primăvara anului 2012 îi era manager, producător, dar şi iubit, aşa cum s-a auzit prin târg. Rămasă singură şi pe tuşă în carieră, bruneta s-a orientat către Ovidiu Baciu, alias Naguale, un producător extrem de talentat, care a readus-o imediat în peisaj, după ce i-a compus controversata piesă cu mesaj la adresa Andreei Marin, „Poveşti cu zâne”.

disc_lavinia.jpg

Din cauza fiţelor şi a pretenţiilor, Lavinia Pârva a schimbat trei manageri în doar nouă luni

Aproape un milion şi jumătate de vizualizări pe youtube a avut melodia, iar solista a prins curaj. „Începuse să aibă fiţe şi devenise nesuferită. Era nemulţumită că are prea puţine concerte, însă nu era de vină Baciu pentru asta, întrucât nu ţinea de el această parte”, ne-a declarat un amic din anturajul Laviniei.

Naguale

Naguale

În primăvară, ea a rupt colaborarea şi cu Naguale şi s-a lipit de un manager de top din breasla respectivă, convinsă că va avea succesul scontat. Florin Nedelcu, nimeni altul decât impresarul Annei Lesko, al Andreei Bălan, al lui Matteo şi al altor artişti pe val.

lavinia-parva-stefan-banica.jpg

2014 - Lavinia l-a şocat cu o melodie cu aluzii la adresa Andreei Marin

„De două luni mă ocup de Lavinia. Eu am propriile mele studiouri de înregistrări şi am hotărât să facem piesele aici. Ovidiu, fostul ei producător, e un băiat foarte mişto şi avea o superpiesă pentru Lavinia, dar dorea să o cânte cu încă două artiste şi ea nu a vrut asta”, ne-a declarat Nedelcu. Acum, Lavinia se bucură de ascensiune în carieră, mai ales că o dată cu schimbarea de impresar are câte 10 concerte pe lună. Bruneta are un tarif de 1.500 de euro pe spectacol.

Se iubeşte cu Bănică de 3 ani

lavinia_palarie.jpg

2011 - Lavinia, acasă la Bănică
foto: Click!

Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva se iubesc de mai bine de trei ani. Click! a dezvăluit în premieră, în septembrie 2011, aventura lui Ştefan Bănică cu Lavinia Pârva, pe care am surprins-o petrecând câteva ore în “cuibuşorul de nebunii” al fostului soţ al Andreei Marin. Fosta solistă de la trupa Spicy a fost surprinsă pe-atunci intrând în scara în care Ştefan Bănică are un apartament, la etajul 1, pe strada Amman.  Atunci au negat totul, însă lucrurile s-au concretizat anul trecut.  În ianuarie 2013, Andreea Marin a anunţat divorţul de artist, pe o reţea de socializare, iar în toamna aceluiaşi an, Bănică şi Lavinia şi-au recunoscut relaţia şi au început să se afişeze împreună la evenimente.

Loading...

Citește și