EXCLUSIV Însărcinată în şapte luni, Roxana Vaşniuc e îngrozită de momentul naşterii! Ce o sperie pe vedeta tv

vasniuc.jpg

Roxana Vaşniuc
Roxana Vaşniuc nu ştie cum va naşte
Foto: arhiva personală

A ţinut sarcina secretă, însă prietenii au dat-o de gol! Roxana Vaşniuc (30 de ani), prezentatoare la un post tv de folclor, are o sarcină fără probleme, nu a luat prea multe kilograme în greutate, nu are pofte şi nici greţuri. Cu toate acestea, tânăra e îngrozită de momentul când va trebui să nască.

Sarcina a luat-o prin surprindere pe Roxana Vaşniuc (30 de ani). A venit în momenul în care frumoasa prezentatoare se afla la început într-o nouă relaţie amoroasă. Vestea le-a umplut însă inimile de fericire blondei şi iubitului ei care au simţit că sunt binecuvântaţi. Aveau planuri de căsătorie, însă bebeluşul le-a dat totul peste cap. Prioritar este acum copilul pe care îl aşteaptă peste numai două luni. Prezentatoarea de la Favorit Tv a mărturisit pentru Click! că se simte extraordinar, ba chiar se poate considera o gravidă atipică. Deşi, totul este în regulă cu sarcina ei, ba mai mult Roxana abia se vede că este însărcinată, ea este speriată de ce va urma.

roxana_si_ionut.jpg

roxana vasniuc iubit sarcina 7 luni nunta temeri
Roxana si Ionuţ sunt împreună de un an
Foto: arhiva personală

"Când s-a întâmplat, eu şi iubitul meu nu eram de foarte multă vreme împreună. Ne-am dorit amândoi copilul. De aceea am şi ţinut totul secret. Am vrut să mai aşteptăm un pic, dar prietenii ne-au dat de gol. Ionuţ m-a cerut în căsătorie, însă acum avem alte prorităţi. Noi suntem împreună de un an. Aşteptăm naşterea bebeluşului. Va veni şi nunta, probabil anul viitor. Momentul naşterii îmi dă fiori numai când mă gândesc. Medicul care îmi urmăreşte sarcina m-a sfătuit să nasc prin cezariană, pentru că sunt mică în bazin, însă eu întreb în stânga şi-n dreapta şi mă panichez din ce în ce mai tare. Nu ştiu cum mă voi descurca cu bebeluşul, dacă mă voi recupera repede. Aceste gânduri mă urmăresc continuu. Mă gândesc serios să o chem pe mama de la Botoşani să mă ajute cu copilul. Iubitul meu are o afacere şi lucrează foarte mult.", ne-a povestit Roxana.  

Prezentatoarea tv arată trăsnet pentru o femeie aflată în ultimul trimestru de sarcină. Abia i se vede burtica de gravidă. Este adevărat că nici blonda nu a dat iama în bunătăţi, având o sarcină fără pofte deosebite.

roxana_vasniuc.jpg

roxana vasniuc iubit sarcina 7 luni nunta temeri
Roxana poarte ţinute largi care îi "ascund" foarte bine burtica de gravidă
Foto: arhiva personală

"Nu am poftit la nimic, mi-a fost rău de cel mult trei ori de la mâncarea care nu mi-a picat bine la stomac. Nu sunt obosită, merg în continuare la muncă şi m-am îngrăşat doar cinci kilograme. Mi-e frică să nu iau în greutate acum pe ultima sută de metri. Recunosc că nu m-am obişnuit cu ipostaza asta, cu burtică, de aia nici nu prea pun poze cu mine gravidă pe reţeaua de socializare. Mie îmi place să fiu suplă. Sentimentul că voi fi mămică, însă merită orice!", a completat Roxana.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1