EXCLUSIV Ilie Năstase și soția Ioana, distanți în luna de miere, pe Litoral! Cum i-am surprins în Mamaia

ilie-nastase_2.jpg

Ilie Năstase face aerosoli pe bicicletă, pe faleza din Mamaia
foto: BLITZ

Ilie Năstase (74 de ani) și Ioana Simion (44 de ani) s-au cununat religios sâmbătă, 6 iunie, la o mănăstire din Techirghiol, iar cununia civilă au făcut-o în primăvara lui 2019. Iată că în nici un an, cei doi trecut de la plimbările mână în mână, la plimbările în care păstrează distanțarea socială.

În ciuda vârstei înaintate pe care o are Ilie Năstase (74 de ani), proaspăta sa soție, pe care a dus-o la altar luna trecută, își dorește foarte mult încă un copil. După cum se știe, tenismanul are cinci copii din căsniciile anterioare, iar Ioana are un băiat din prima sa căsătorie, pe nume Teodor, care a făcut-o și bunică. Însă, frumoasa constănțeană, în vârstă de 44 de ani, își dorește și o fiică, iar dorința aceasta și-a exprimat-o de mai multe ori cu voce tare. "Mie îmi plac foarte mult copilașii, îi consider o binecuvântare, am un băiat mare care mi-a dăruit și o nepoțică, am mai mulți finuți pe care i-am botezat, dar îmi doresc enorm și o fetiță. Cum o vrea Dumnezeu", ne-a spus Ioana.

ilie-nastase-ioana-simion.jpeg

Ilie Năstase și Ioana păstrează distanța în luna de miere
foto: BLITZ

În ciuda divergențelor pe care le-a avut cu celebrul tenisman, iată că Ioana nu s-a lăsat intimidată de comportamentul acestuia. Ba, din contră, curajoasă din fire, Ioana și-a îndeplinit dorința de a îmbrăca rochia de mireasă și chiar i-a pus câteva condiții importante lui Nasty.

ilie-nastase.jpeg

S-au dus vremurile când Ioana și Ilie Năstase mergeau de mână, ca doi "porumbei"
foto: BLITZ

Zilele trecute, Fotoreporterii Click! au realizat pe Litoral primele fotografii cu cei doi porumbei după nuntă. Aceștia au fost surprinși în Mamaia, acolo unde își petrec luna de miere. Din păcate, sunt cam distanți! Îmbrăcată într-o rochiță vaporoasă roz și colanți negri, Ioana nu și-a sincronizat pașii cu soțiorul ei, care rămăsese în urmă cu mult. În altă zi, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Nasty pedalând de zor prin stațiune, semn că vrea să se mențină în formă pentru soția mai tânără.

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Cum a fost la nunta lui Ilie Năstase! Mirii au chefuit pe plaja nașului Ciprian Marica

Soția lui Ilie Năstase confirmă divorțul: "E decizia mea. Aș minți să spun că există iubire și respect"

Loading...

Citește și

  • ilie nastase

    Incredibil, dar adevărat! Ilie Năstase (72 de ani) s-a ţinut de cuvânt şi s-a însurat cu iubita lui mai tânără, constănţeanca Ioana Simion (43 de ani). La începutul anului a cerut-o de nevastă cu un inel de 15.000 de euro, iar azi, 25 aprilie, Nasty a dus-o la starea civilă. Este al cincilea drum pe care fostul mare tenisman îl face la primărie, căci a mai fost însurat de patru ori, cu Brigitte Sfăt, Amalia Teodorescu, Alexandra King și Dominique Grazia.

  • brigitte sfat

    Relaţia cu Ilie Năstase (70 de ani) a propulsat-o pe Brigitte Sfăt în topul celor mai mediatizate femei din România. Din Playboy a ajuns pe covorul roșu, la cele mai importante evenimente mondiale, și-a schimbat garderoba și și-a rafinat gusturile. Iată însă că, pentru această viață de huzur, Brigitte (39 de ani) plătește acum scump: ca lacrimi amare, disperare și depresie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1