EXCLUSIV Ileana Lazariuc, viața după divorțul de Țiriac Jr. Cât e de frumoasă fără machiaj!

central-ileana-lazariuc.jpg

Fotografii: Mihai Ionescu

Au trecut mai bine de doi ani de la divorţul de cel mai râvnit bărbat din România, iar Ileana Lazariuc pare mai relaxată ca oricând. Îşi petrece timpul alături de băieţii ei, de prietenele ei sau la plimbare prin străinătate. De această dată, fotoreporterii Click! au surprins-o în Bucureşti.

La cei 37 de ani, Ileana Lazariuc se poate considera o femeie realizată pe toate planurile. Are doi băieţi superbi, pe Alexandru (12 ani) şi pe Nicholas Noah (10 ani şi 6 luni), şi o afacere de succes cu haine de lux. Iată că la aproape trei luni de când a anunţat în mod  oficial divorţul de Ion Alexandru Ţiriac (42 de ani), Ileana nu a fost văzută în compania altui bărbat, în comparaţie cu fostul partener de viaţă despre care s-ar spune că ar avea o relaţie cu tenismena Sorana Cârstea (29 de ani).

Şi nu pentru că fiica Anastasiei Lazariuc nu ar mai fi o miză pentru bărbaţi, ci pentru că ea preferă compania persoanelor cu adevărat importante din viaţa ei. Celebra fostă noră a magnatului Ion Ţiriac (80 de ani) a fost deseori surprinsă alături de băieţii ei sau de prietene apropiate, luând masa la restaurant sau pur şi simplu, plimbându-se.

S-au despărţit în 2017, s-a aflat după 2 ani

Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute la o promenadă pe străzile din Bucureşti, la volanul bolidului ei de aproape 100.000 de euro. Probabil aştepta pe cineva, pentru că a stat în maşină câteva minute bune, astfel că la un moment dat, de plictiseală, a şi căscat de mai multe ori. A butonat telefonul, şi-a făcut câteva selfie-uri şi apoi a privit în zare. Prin geamul maşinii, orice trecător sau participant la trafic putea să  zărească frumuseţea Ilenei: buze cărnoase naturale şi o pereche de ochi verzi pătrunzători, fără prea mult machiaj.

central-anastasia-lazariuc-medalion.jpg

Ileana a moştenit trăsăturile superbe de la mama ei, solista Anastasia Lazariuc (66 de ani)

Spre deosebire de alte femei, ea nu apelează la artificii pentru a se remarca, deoarece, pur şi simplu, trăsăturile moştenite de la părinţii ei îi sunt de ajuns.

Nici măcar despărţirea de cel mai râvnit bărbat nu i-a schimbat mimica şi nici nu şi-a pus amprenta pe chipul ei. „Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum doi ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre şi ne-am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri, fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate. Nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim. Vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere”, este mesajul publicat de Ion Ion Ţiriac şi de Ileana Lazariuc în octombrie 2019, pe conturile sociale.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1