EXCLUSIV FOTO Doiniţa de la «Ferma vedetelor» a rămas o amintire. Cum arată actrița acum, după ce a scăpat de bălegar şi cizme de cauciuc

12-13-vedete-1-doinita-oancea.jpg

doinita-oancea
Cu pantaloni scurți din piele și cizme cu toc, Doinița Oancea părea desprinsă dintr-un videoclip

Doiniţa Oancea se bucură de libertate mai ceva ca un puşcăriaş, după două luni de chin la “Ferma vedetelor”. Mai mult decât atât, sătulă de uniforma de fermier, adică blugi ponosiţi, geci şi cizme de cauciuc, bruneta a dat iama în şifonier şi s-a înţolit ca o divă de revistă.

Sexy-Doiniţa ne arată pulpiţa! Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute pe actriţă în oraş, la mall-ul din Vitan, profitând din plin de faptul că acum are voie să-şi arate faţa prin Bucureşti. Ea a părăsit concursul “Ferma vedetelor” (PRO TV) săptămâna trecută, însă emisiunea fiind înregistrată, între realitate şi ceea ce vedem pe micul ecran există un decalaj de o lună. Aşadar, pentru a nu strica scenariul, Doiniţa Oancea (32 de ani) a fost nevoită să stea pitită în casă, să evite locurile aglomerate, mall-urile şi cafenelele de fiţe.

Imagini exclusive cu vizita Doiniţei la mall

 • doinita
  Doiniţa şi prietenii au mâncat la mall
  Foto CAPS
 • doinita
  După o masă copioasă, merge un selfie haios
  Foto CAPS
 • doinizta
  După câteva ore petrecute la mall, Doiniţa s-a îndreptat spre parcare
  Foto CAPS
 • doinita
  Doiniţa a ieşit la mall îmbrăcată ca pentru o şedinţă foto şi a atras toate privirile
  Foto CAPS
 • Maximize

1/4

Embargo-ul fiind ridicat, Doiniţa se distrează acum pe săturate, alături de prieteni. Şi nu oricum, ci mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, căci fotoreporterii noştri au surprins-o într-o ţinută de scandal, dar care-i venea de minune: pantaloni scurţi de piele, cizme cu toc şi cu franjuri, cămaşă albă şi cardigan negru. Rujul roşu aprins şi codiţele împletite completau imaginea de bombă-sexy.

12-13-vedete-2-doinita-fermas.jpg

doinita-oancea
La “Fermă”, actrița avea nămol din cap până-n picioare
Foto: ProTV

De altfel, pe actriţa care a devenit cunoscută în urma telenovelelor de la Acasă TV nu am mai văzut-o până acum cu această atitudine senzuală, însă punem pariu că s-a săturat până peste cap de jeanşii murdari de nămol, de ghetele pline de bălegar şi de puloverele groase, pe gât, pe care le-a purtat în cele două luni petrecute la ferma de la Cocani (judeţul Dâmboviţa).

«Ferma vedetelor»: Iftimoaie, sabotat din interior de colegi?

12-13-vedete-iftimoaie.jpg

ionut iftimoaie
Iftimoaie, sabotat din interior de colegi?
Foto: ProTV

Reality-showul ”Ferma vedetelor” se apropie de final, la sfârșitul lunii urmând să reînceapă filmările live ale emisiunii-concurs difuzată de PROTV. Înainte de pauza oferită concurenților de producători, a avut loc votul pentru stabilirea finaliștilor. Astfel, toți concurenții care au trecut pragul Fermei au fost aduși din nou pentru trei zile ”la locul faptei”. La sfârșitul acestei perioade, ei și-au ales finaliștii, iar surpriza a fost uriașă, pentru că acela care era favorit să ajungă în ”careul de ași” al fermei, Ionuț Iftimoaie, a fost votat să părăsească emisiunea. Astfel, au fost desemnați pentru finală și, implicit, să se lupte pentru premiul de 50.000 € Vica Blochina, Cristina Cioran, Augustin Viziru și George Vintilă.

«Ferma vedetelor»: Vântur, iubitul indian îți mulțumește pentru rugăciuni

12-13-vedete-iulia-vanturee.jpg

Iulia Vantur
Jurnaliștii din India l-au surprins pe iubitul Iuliei liniștit, în grădina casei sale

Panicată de soarta iubitului Salman Khan, Iulia Vântur a fost pe punctul de a pleca în India, apoi s-a tot rugat, postând pe Instagram mesaje religioase. Toate cu folos, căci actorul de la Bollywood a scăpat, cel puțin momentan, de pușcărie. Recent, și Khan a scris un mesaj cu tâlc pe o rețea de socializare, de parcă i-ar fi fost adresat chiar prezentatoarei de la “Ferma vedetelor”: “Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați rugat pentru mine”. Altfel, Feroz Sheikh (27 de ani), fiul bărbatului ucis de Salman Khan, a stabilit preţul iertării: 15.634 $, adică exact un milion de rupii. La averea de peste 300 de milioane a lui Khan, solicitările victimelor sunt floare la ureche, însă starul de la Bollywood nu vrea să se achite pentru că, susţine el, până când se prezintă în iulie în faţa Curţii Supreme, e nevinovat. Khan e acuzat de omor din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi fugă de la locul faptei, după ce la 28 septembrie 2002 a ucis un om şi a accidentat alţi patru.

12-13-vedete-salman-khanxc.jpg

salman-khan
Jurnaliștii din India l-au surprins pe iubitul Iuliei liniștit, în grădina casei sale
Loading...

Citește și