EXCLUSIV O fostă concurentă la Vocea României îşi încearcă norocul la Eurovision. Cum s-a pregătit Jessie

jessie.jpg

Jessie Baneş
Foto Facebook

Jessie Baneş ne-a povestit cum percepe experienţa Eurovision, dar şi cât de mult a ajutat-o participarea în cadrul concursului Vocea României, în echipa lui Marius Moga, în anul 2015. Jessie a mărturisit, într-un interviu exclusiv pentru Click!, cât de bine şi-a pregătit show-ul pentru Eurovision, dar şi pe ce mizează ea.

Jessie Baneş are doar 21 de ani, însă este pregătită pentru un concurs de asemenea anvergură, este studentă la Drept şi nu-şi vede viaţa decât performând pe scenă. Piesa "Lightning strikes" vorbeşte despre dragostea care doare, despre iubirea care loveşte exact ca un fulger, a declarat pentru Click!, Jessie.

  • Click: Câţi ani ai, Jessie, şi care crezi tu că este atuul pe care îl ai în concurs?

Jessie: În primul rând, Bună! Sunt Jessie, am 21 de ani şi sunt studentă la Facultatea de Drept în anul 3. Când m-am înscris la Eurovision, nu credeam că voi ajunge atât de departe pentru că nu era deloc în planul meu pentru anul 2018 să particip. Am primit câteva piese de la prietenul meu, Călin Giurgiu, din diferite colţuri ale lumii, iar după ce am discutat cu echipa mea, am hotărât să mă înscriu. Am ales piesa “Lightning Strikes”, piesă de la trei compozitori norvegieni: Pelle Blarke, Ellie Wyatt şi Amy Amanda Van der Wel, pentru că mi se pare că este diferită de toate celelalte piese înscrise în concurs şi are un mesaj interesant. Consider că atuu-rile pe care le am sunt vocea şi prezenţa fresh cu care mă prezint pe scena Eurovision.

  • Click: Consideri că experienţa ta la Vocea Romaniei a fost un exerciţiu bun pentru Eurovision?

Jessie: Da, cu siguranţă, faptul că am participat la Vocea României m-a ajutat deosebit de mult în acest concurs, deoarece am câştigat experienţă şi pentru faptul că deja reuşesc să stăpânesc mai uşor emoţiile pe care le ai pe o scenă atât de mare ca cea de la Eurovision.

  • Click: Despre ce este vorba în piesa pregătită pentru Eurovision? Pe ce mizezi cel mai mult în concurs?

Jessie: Piesa “Lightning Strikes” descrie dragostea la prima vedere, asemănată fiind cu lovitura unui fulger. Mesajul ei este unul metaforic, complex şi mizez pe acest lucru în cadrul concursului, dar şi pe prezenţa mea scenică. Mi-am pregătit un show spectaculos, cu dansatori şi backing vocals şi sper că prestaţia mea să vă “fulgere”, după cum spune şi piesa.

  • Click: Cum a fost experienţa ta de până acum în cadrul Eurovision?

Jessie: Eurovisionul reprezintă o experienţă inedită pentru orice artist, mai ales pentru unul la început de drum ca mine. La preselecţii m-am simţit foarte bine pe scenă, am avut puţine emoţii, dar au fost constructive. Sper că la semifinala din Timişoara de pe 28 ianuarie să mă descurc şi mai bine şi să fac un show pe masura aşteptărilor.

  • Click: Ce planuri ai pe viitor?

Jessie: După semifinala din Timişoara, în cadrul căreia voi performa la Eurovision, urmează să lansez primul meu single “Ultima piesă de dragoste”, scrisă in studioul Nomad Music, la care am filmat şi videoclip acum câteva săptămâni. Sunt convinsă că o să vă placă piesa la fel de mult ca şi mie, aşa că vă invit să o ascultaţi din data de 30 ianuarie pe canalul meu de Youtube: Jessie.

 

loading...
Loading...