EXCLUSIV Fiul Andreei Berecleanu a împlinit 16 ani. "Este lipicios cu mine!”

andreea-berecleanu-fiu.jpg

Andreea Berecleanu și fiul ei, Petru
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Andreea Berecleanu e tare mândră de copiii ei, pe care îi are din mariajul cu fostul prezentator de stiri, Andrei Zaharescu. Prezentatoarea Știrilor Focus de la Prima TV are o fiică frumoasă foc, Eva Zaharescu (19 ani), dar și un băiat, Petru, care tocmai a împlinit 16 ani.

Deși este la vârsta ingrată a adolescenței, Petru este foarte atașat de mama sa, căreia nu-i iese din cuvânt. De altfel, cei doi seamănă ca două picături de apă. „Vârsta adolescenței este, într-adevăr, o vârstă mai dificilă, dar noi avem menirea de a le fi alături. El nu este un adolescent problemă. Este norocul meu, îi sunt mereu aproape. El a fost crescut cu multă dragoste. Deși în perioada asta ei se mai îndepărtează de părinți și nu mai sunt așa de afectuoși, cel puțin așa se spune, eu nu am parte de un astfel de tratament. El este în continuare foarte lipicios cu mine și cu noi. Nu pot să mă plâng de absolut nimic”, a declarat Andreea Berecleanu, pentru Click.ro.

Petru vrea să facă facultatea în România

Dacă sora sa, Eva Zaharescu, a ales să studieze tocmai la Londra, Petru vrea să-și continue studiile în România și să stea alături de familie. „Nu vrea să plece din țară, spre deosebire de Eva, care studiază în străinătate. El vrea să facă o facultate în România, dar mai avem trei ani până atunci. Cred că va merge pe ceva ASE, în zona de bussines să zicem”, ne-a mai spus Andreea.

eva-zaharescu-andreea-berecleanu.jpg

Andreea Berecleanu și fiica ei, Eva
foto: Instagram

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5