EXCLUSIV! Fata Catincăi Roman, părăsită de iubit pentru Diana Munteanu

14-vedete-foto-1-4-col-cu-tifetz-pe-cap.jpg

Calina Roman a pozat cu atitudine de fată rea, într-o fabrică de pantofi
Foto: Geo Stănculescu

Încurcături în amor, între două colege de serviciu, de la Antena 1. Diana Munteanu, prezentatoarea emisiunii “Prietenii de la 11”, şi Calina Roman, reporter la “Xtra Night Show”, au împărţit, pe rând, acelaşi bărbat. Mai precis, Bogdan Nemţeanu a încheiat recent relaţia cu Calina, pentru a relua legătura cu Diana.

Are doar 18 ani, aşa că reuşitele şi decepţiile în amor se vor tot ţine lanţ, de acum încolo, în viaţa Calinei Roman, fiica celebrei Catinca Roman, designer vestimentar.

Click! a aflat că adolescenta s-a iubit timp de câteva luni, în secret, cu celebrul băiat de oraş Bogdan Nemţeanu, alias “Bi”, nimeni altul decât bărbatul cu care Diana Munteanu (38 de ani) plănuia, anul trecut, să-şi refacă viaţa după divorţul de Claudiu Niculescu.

Zoom
Bogdan Nemţeanu şi Diana Munteanu s-au afişat iar împreună

 

Aceştia din urmă s-au iubit vreo doi ani, în ciuda diferenţei de vârstă de 12 ani, însă la începutul lui 2017 au plecat pe drumuri separate. Cărările lui “Bi” s-au intersectat însă cu cele ale Calinei, mai ales că fata Catincăi Roman este şi ea foarte activă din punct de vedere monden. S-au văzut, s-au plăcut, s-au iubit şi s-au distrat, însă apoi amorul a dispărut subit, cel puţin din partea lui Bogdan.

Zoom
Calina, periculos de sexy în weekend, pe Litoralul românesc
Foto: Mihai Ionescu

 

Acesta a dispărut din peisaj, dar nu departe, căci a reîncălzit relaţia cu Diana Munteanu, colega de serviciu a fostei iubite, Calina. Cei doi s-au afişat deja împreună, pe Instagram, aranjaţi la patru ace pentru o petrecere de botez. Ei bine, să nu credeţi că “micuţa” Calina stă acasă şi umple pernele de lacrimi. Ea a realizat recent un pictorial inedit, pentru brand-ul românesc de încălţăminte Mineli Boutique, pozând cu o pereche de bocanci şi cu atitudine de fată rea. Mai mult, în weekend, Calina s-a distrat cu o prietenă pe Litoral, unde a fost mai degrabă îmbrăcată de podium decât de plajă.

loading...
Loading...