EXCLUSIV «Fără artişti, Marius Gavrilă ar vinde mici şi bere». Florin Nedelcu dă de pământ cu organizatorul de spectacole, după ce acesta a făcut-o praf pe Andreea Bălan

andreea-balan.jpg

andreea-balan
Florin Nedelcu dă de pământ cu celebrul organizator de spectacole, după ce acesta a spus despre Andreea Bălan că este «rea şi n-are voce»
Citeste tot despre: 

Fierbe showbiz-ul din cauza Andreei Bălan. După ce impresarul Marius Gavrilă a scos-o din spectacolele lui şi a desfiinţat-o prin intermediul Click!, în apărarea solistei vine acum managerul Florin Nedelcu. Acesta sare la gâtul rivalului său şi îl acuză că s-a îmbogăţit de pe urma Andreei.

Un simplu afiş al unui spectacol din Caracal a scos la iveală orgolii şi supărări mocnite. Andreea Bălan (30 de ani) a fost îndepărtată din turneul Mix Music, manageriat de Marius Gavrilă (39 de ani), şi înlocuită, culmea, cu rivala ei, Misty, actuala iubită a lui Keo. Impresarul Marius Gavrilă a explicat, pentru Click!, de ce solista nu se mai află pe afişul respectiv, detonând bomba în showbiz: “Am avut o întâlnire de câteva ore cu Bălanca şi cu Keo, i-am rugat să pună punct mascaradei de la tv. El a ascultat, ea nu. Prin urmare, am încetat contractul cu ea, nu va mai colabora cu mine. Am luat-o pe Misty, mai ales că are o voce mult mai bună decât Andreea. Ea nu are voce, este mai degrabă doar o bună dansatoare”. Declaraţiile respective l-au înfuriat pe actualul impresar al Andreei Bălan, Florin Nedelcu (37 de ani), acesta fiind, de patru ani încoace, sub contract cu solista.

“Nu ştiu de unde se vede el impresarul Andreei, peste noapte. E un om cu care am lucrat la câteva evenimente şi atât. Anul are 12 luni, iar turneul organizat de dânsul se desfăşoară pe parcursul a două luni, după care nu se mai întâmplă nimic. Timp de câteva sezoane, a luat-o pe Andreea Bălan să-l ajute să crească acest turneu, ea fiind una dintre «locomotivele» lui. Andreea Bălan este, de 4 ani, artista mea, eu sunt impresarul ei, nu Marius Gavrilă”, a declarat Florin Nedelcu, pentru Click! Bărbatul aduce lămuriri şi la capitolul “finanţe”, asta după ce Marius Gavrilă ne-a spus că “a umplut-o de bani şi de spectacole” pe Bălanca. “Nu el le dă artiştilor bani, el face bani datorită artiştilor. Probabil că, fără artişti, acest om ar vinde mici şi bere şi alte lucruri, în nici un caz aceste spectacole. Cuvintele aruncate de dânsul sunt spuse cu răutate şi au venit în urma unui simplu fapt: în vară, a încercat să o convingă pe Andreea să plece de la mine şi să lucreze exclusiv cu el. Evident, ea l-a refuzat pentru că, de când este sub contract cu mine, are anual peste 100 de concerte şi nu stă în baza celor 15-20 de spectacole date de acest domn”, ne-a mai spus Nedelcu.  Contactat de Click!, pentru a răspunde acestor acuzaţii, Marius Gavrilă nu a dorit să facă vreun comentariu.

 «Bălanca m-a rugat să-l opresc pe Keo să-i dea lui Misty inelul de logodnă»

Impresarul Marius Gavrilă (39 de ani) contină seria dezvăluirilor pentru Click!  El a povestit un episod uluitor, petrecut în septembrie. „Când Keo a vrut să-i dea inelul de logodnă lui Misty, la emisiunea lui Măruță de la PRO TV, Andreea m-a rugat să-l opresc pe fostul ei iubit. Era supărată, acasă!”, ne-a spus Gavrilă. Mai mult, acesta susţine că a scăpat-o pe Andreea, la 19 ani, din “ghearele” tatălui ei, Săndel Bălan. ”Am mutat-o din Ploiești la București, cu chirie, ca să fie pe picioarele ei”. La rândul lui, Săndel Bălan îl acuză pe Gavrilă că încearcă să-i ridice pe Keo și pe noua lui iubită, Misty, pe spatele fiicei sale.

loading...
Loading...