EXCLUSIV «Eu şi Adi ne dorim o bonă dominicană»

mutu-895651151.jpg

adrian mutu, sandra, copil, bona, republica dominicana, consuelo
Sandra şi Adrian s-au căsătorit civil pe 14 februarie

Peste o lună şi jumătate Adrian Mutu va deveni tătic. Proaspăta lui soţie, Sandra, va aduce pe lume un băieţel, aşa că pregătirile sunt în toi. Despre camera bebeluşului, suzete, dar şi primele hăinuţe cumpărate ne-a povestit cu mult drag chiar viitoarea mămică.

 • Click!: De pe 14 februarie sunteţi soţ şi soţie, urmează să deveniţi părinţi. Când va avea loc fericitul eveniment?

Sandra Mutu: Naşterea nu e programată încă, dar cred că va fi pe la jumătatea lunii aprilie. Sunt însărcinată în 31 de săptămâni, totul decurge bine. Ceea ce am stabilit până acum, este modalitatea prin care voi aduce pe lume copilaşul. Am ales cezariana. 

 • Deşi eşti în ultimul trimestru, te menţii foarte bine. Mănânci puţin sau faci sport?

M-am îngrăşat 10 kilograme. Nu fac sport, mănânc orice şi la orice oră. Îmi plac foarte mult fructele de la un timp, în special căpşunele. Nu cred în poftele exagerate, aşa că nu mi-am trimis soţul la ore târzii în noapte, la cumpărături. 

 • Cum staţi cu amenajarea camerei bebeluşului?

Camera copilaşului încă nu este terminată. Am făcut doar câteva cumpărături. Avem pătuţul, dulăpiorul, nişte hăinuţe, dar trebuie să mai luăm destule. Eu zic că avem timp. 

 • Cine vă va ajuta cu copilul? 

Eu şi Adrian am hotărât să ne luăm o bonă, aşa e cel mai bine. Deja am discutat cu o agenţie şi suntem în proces de căutare. Ne dorim o filipineză sau o dominicană, pe cineva în regim intern. 

 • Aţi ales numele băieţelului?

Da, dar nu vrem să-l dezvăluim. Toate la momentul potrivit. 

consuelo-895615151.jpg

adrian mutu, sandra, copil, bona, republica dominicana, consuelo
Adrian şi Consuelo au două fete: Adriana (10 ani) şi Maya (8 ani)

 

Loading...
 
 

Citește și

 • cununie sandra mutu

  În prezent, Adrian Mutu este un bărbat fericit! Cea de-a treia soție urmează să-l facă tătic, așa că fostul fotbalist își petrece concediul după nuntă la cumpărături și pe la clinica unde Sandra urmează să nască.

 • adrian mutu sandra bachici

  Chiar în prima zi a anului trecut, Adrian Mutu s-a căsătorit cu Sandra, pe o plajă din Cuba. Cu toate acestea, mariajul lor nu a fost încă recunoscut în România, din cauză că divorțul fostului fotbalist de Consuelo nu fusese legalizat și la noi, așa că ceremonia a fost considerată o logodnă.

 • Adi Mutu tace şi face. Cum a rezolvat problemele legate de divorţul de Consuelo, bruneta care i-a fost a doua soţie, ”Briliantul” (37 de ani) s-a şi grăbit să se însoare din nou. A luat-o marți, 14 februarie, de nevastă pe Sandra, iubita lui cu 14 ani mai tânără, care va deveni mamă la începutul lui aprilie.

 • mutu, nunta, blanuri, moda, analist de moda

  Cununia civilă a Sandrei cu Adi Mutu a fost evenimentul lunii februarie. Deşi nu au avut mulţi invitaţi, eleganţa şi luxul au fost în prim-plan printre cei prezenţi. Analistul de modă Alin Gălățescu a observat ținutele doamnelor şi, în mare, nu le-a dat note de trecere, cu toate că tinerele au purtat haine de mii de euro. Nici mirele Adi Mutu nu a fost lăudat de Gălăţescu.