EXCLUSIV Ernest de la Big Brother nu și-a dus niciodată fiul în orașul său natal

ernest-familie.jpg

ernest si familia
Ernest, alături de soția și de fiul său
foto: arhiva personală

Ernest Takacs (40 de ani) s-a făcut remarcat la reality show-ul "Big Brother" de la Prima TV și a rămas apoi în televiziune. Mai întâi la postul unde s-a făcut cunoscut, apoi la Kanal D, unde prezintă emisiunea "În căutarea adevărului". Am vorbit cu Ernest despre familia sa și despre felul în care a fost afectat de pandemia de coronavirus.

  • Click!: Prezinți emisiunea "În căutarea adevărului" de la Kanal D, dar tu ai avut vreodată probleme și ai avut nevoie de ajutor, de-a lungul anilor?

Ernest: Cine nu are probleme sau nevoie de ajutor, de un sfat? Bineînțeles că am avut nevoie, iar pentru asta avem partenerul de viață, părinții, un prieten bun. Și, de ce nu, dacă situația o impune, putem apela chiar la consilierea unui psiholog.

  • Cu cine ai făcut Paștele? Ai anumite obiceiuri?

Cu familia am petrecut Paștele. M-am bucurat că a putut veni și mama, deoarece nu ne mai văzusem de un an și patru luni, de la începutul pandemiei. Ne-am bucurat foarte mult că am putut fi împreună de Paște.

  • Ai mai fost acasă, în Petroșani?

Din păcate, nu am mai fost pe acasă de ceva vreme, dar i-am tot povestit fiului meu (7 ani, n.r.) despre locurile copilăriei mele și e foarte curios să le vadă cu ochii lui. Vom merge la vară la Petroșani.

  • Care este cea mai mare dorința a ta în acest moment?

Nu am o dorința materială sau mai bine zis “a mea”. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătos, atât eu cât și familia, și le doresc tuturor același lucru.

  • Păstrezi legătura cu foștii concurenți de la Big Brother, reality show-ul la care ai participat?

Da, am păstrat legătura cu o parte dintre ei, însă, din păcate, nu am reușit cu toți…

  • Ce ți s-a părut atunci greu și ce ți se pare acum greu, la genul acesta de emisiuni?

Atunci mi s-a părut greu să încerci să arăți lumii că ești altceva, altfel decât ești de fapt… Acum mi se pare că e greu să fii tu însuți, în ideea în care mulți preferă să fie falși, din păcate.

  • Ai avut vacanță în ultima perioadă? Unde ai pleca dacă ai putea?

Anul trecut, de exemplu, nu am mai plecat în vacanță, având în vedere că am trecut și prin experiența aceasta a pandemiei. Dacă aș putea, aș pleca către Vest și nu m-aș opri decât atunci când aș ajunge, în același punct, dar… venind dinspre Est.

  • Ce ți-a luat această pandemie?

Ce ne-a luat tuturor, cred: libertatea de mișcare, libertatea și bucuria de a merge unde dorești, de a îmbrățișa oamenii dragi.

  • Ce îți mai dorești pentru anul acesta?  

Să ne recăpătăm libertatea de a merge unde ne dorim și când ne dorim. Să putem sta plecați din case până la ce ore vrem, până la răsărit, dacă asta simțim să facem. Să putem merge la concerte, să simți acea energie când mii de oameni fredonează aceeași melodie. Să putem sta cu prietenii până în miezul acelei dulci nopți de vară, la un restaurant bun.

Loading...