EXCLUSIV EBa, haine de casă, machiaj de club, adidași de 1000 euro. A ieșit la poartă și a crezut că nu o vede nimeni

eba1.jpg

Elena Băsescu nu renunță la a fi cochetă nici atunci când stă în casă
Foto: Mihai Ionescu
Citeste tot despre: 

Elena Băsescu a fost surprinsă de fotoreporterii Click! ieșind din casă pentru a lua ceva din mașină, îmbrăcată și aranjată parcă pentru a merge în oraș.

Se pare că Elena Băsescu nu renunță la a fi cochetă nici atunci când își petrece timpul în propria locuință. Deși se schimbă câteva criterii când vine vorba de stilul vestimentar, fiica fostului președinte optând pentru o ținută mai lejeră, în partea de sus, mai exact în zona feței, aceasta pare mereu pregătită să se schimbe rapid și să meargă în club sau la o întâlnire de afaceri.

Elena Băsescu, machiată de seară și cu adidași de 1000 de euro în picioare

Elena stă fardată și în casă, iar machiajul ales de aceasta nu este deloc unul lejer. EBa alege să aplice fond de ten, gene false, smokey eyes, contur în obraji, totul pregătit parcă pentru o ieșire de seară, nicidecum de mers lejer la cumpătături, spre exemplu.

eba2.jpg

Elena Băsescu, surprinsă ieșind din casă
Foto: Mihai Ionescu

Deși ne aflăm în pandemie, iar statul în casă este cel mai recomandat, acest lucru nu înseamnă însă că fiica lui Băsescu nu are în continuare lucruri de rezolvat, chiar din confortul propriei locuințe. Probabil că aceasta are întâlniri video, pentru afacerile sale, unde trebuie să arate exact cum ar fi fost dacă s-ar fi prezentat personal.

eba3.jpg

Elena, cu pantofi sport Chanel în picioare
Foto: Mihai Ionescu

Fotoreporterii noștri au surprins-o pe Elena ieșind din casă până la mașină, machiată de seară și îmbrăcată cu un trening roz, accesorizat cu o pereche de adidași care pe site-urile de specialitate costă nici mai mult nici mai puțin decât suma de 1000 de euro! Este posibil, totuși, ca EBa să fi avut treabă mai devreme în acea zi și să fi rămas îmbrăcată și machiată sau, de ce nu, să fie genul de persoane care chiar iese chiar și până la poartă încălțată cu pantofi sport Chanel! 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1